Hej Dziewczyny, probowalam Was czytac regularnie, ale kilka dni opuscilam i juz nie wiem na czym skonczylyscie, wiec juz teraz bede na biezaco, bo moi bracia dzis wylecieli

Beda dopiero w lipcu (moze). U mnie w pracy nawet dobrze, chociaz ostatnio sie troche skrzywilam, jak powiedzialam facetowi, ze nie mozna palic w restauracji a ten na mnie z morda, zebym go nie wkurzala i ze mam przyniesc popielniczke, bo on wie, ze moze palic. W tym momencie byl w hotelu prezes, ktory normalnie mieszka w Krakowie i tam ma drugi hotel, dlatego do nas tylko czasami przyjezdza, pomyslalam wiec, ze to moze jakis kumpel prezesa i moze palic w restauracji, ale nie wiedzialam nic o nim, bo go pierwszy raz na oczy widzialam. Bylam w takim szoku, ze odwrocilam sie i szlam juz po popielniczke, a on nagle do mnie " Prosze zadzwonic do P. Artura (mojego prezesa) i powiedziec, ze mecenas Maj czeka na niego" ...... bylam w szoku, ale przeciez nie mam obowiazku znac wszystkich znajomych prezesa, tym bardziej, ze samego prezesa dopiero w ten dzien poznalam, bo wczesniej byl w jakims innym kraju a hotelem zajmowal sie jego syn .... masakra :/ Dzisiaj mnie cos gardlo boli i mam katar, boje sie, zeby na Nikosia nie przeszlo :/ Nikos wlasnie od wczoraj cos zaczyna kichac ... :/ ja jeszcze nie mam podpisanej umowy, wiec nie moge isc nawet do lekarza, bo nie mam ubezpieczenia :/
ja w ciazy tez chodzilam do dentysty, ale ja mam swoja prywatna, bo kiedys chodzilam do przychodni, jak jeszcze w podstawowce bylam i pani dentystka wbila oczywiscie niechcacy wiertlo mojemu kumplowi w dziaslo :/ od tamtej pory chodze prywatnie

mam o tyle dobrze, ze moja dentystka juz mnie zna, wiec jak bylam w ciazy, wszystko robila mi na ksiazeczke, teraz pewnie tez by robila, bo zawsze mowila, jak do niej szlam "Teraz musisz oszczedzac" hehe poza tym zimno jak chol....ra :/ u Was tak samo? Z Nikosiem ostatni raz na spacerze bylam .... juz nie pamietam :/ boje sie, zeby mi sie chlopak nie rozchorowal, a juz zaczyna go brac

aaaaaa moj ex przyniosl mi dzis prezent ..... perfum ...... troszke smierdzi, ale liczy sie gest

) szkoda, ze w szkle jest delikatnie wyryte " TESTER NOT FOR SALE" dobre ....

jutro ide do pracy a w niedziele do rodzicow ex, razem z moimi rodzicami obejrzec film z chrztu, bo juz im fotograf przyniosl ( jakis ich znajomy, trafil na nich przypadkowo i zrobil nam film w kosciele

). aaa i witam nowa Mame! Szkoda, ze w takich okolicznosciach sie "poznajemy"

Dobra lece, teraz juz bede czytala systematycznie, ale niestety nie w pracy, bo mi odlaczyli neta :/ trzymajcie sie najdzielniejsze i najwspanialsze mamuski na swiecie :***