Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana a co na to twoja mama?Współczuje kochana ,moze z tą policją dobre rozwiązanie ,bo nie mają prawa cię tak traktowacHej. U mnie co raz gorzej. Mam wszystkiego dosyć. Ojciec z bratem traktują mnie jak śmiecia. Jakbym była niczym. Znalazłam dom dla kobiet w ciąży i jutro chcę zadzwonić i zapytać się o miejsca. Szkoda będzie mi tylko mamy ale chyba tak będzie najlepiej. Nie mogę się codziennie denerwować...W dodatku dzisiaj mój brat zaczął mnie dusić, wyzywać od ... . Codziennie rzuca w moją stronę tekstami "Gdzie tatuś lafiryndo", "śmieszy mnie twój brzuch" itd.
Ile ten twój zasrany brat ma lat ,zasługuje na to zeby mu ktos morde porządnie obił pajac Jeszcze będą cię błagac bys nie szła do domu dla kobiet w ciąży ,nie twoja wina ze trafiłas na nieodpowiedzialnego dziada ,i musisz teraz sama ponosic konsekwencje Tak nie zachowuje się ojciec ,mimo wszytko powinien cię wspierac ,jestes jego córką A co na to wszytko twój ex ,wie co się dzieje u Ciebie w domu??Trzymaj się kochana ,oby nastały dla Ciebie lepsze dni ,bez takich idiotycznych sytacji ;-)