Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
..
Carla wlasnie doczytalam, ze mialas zagrazajacy przedwczesny porod i twardnienie macicy, wiec.... ja Cie opieprzam i nakazuje leciec jutro do gina albo chociaz koniecznie zadzwonic i niech gin zdecyduje co dalej, bo to nie przelewki sanatychmiast
i lezec masz
![]()
raz napisał bardziej "po swojemu" i kapnęłam się wtedy, że to on. Nieźle ma nasrane, skoro nie wie, czy jest kobietą, czy mężczyznąa ty sie dowiedzialas w koncu co to za jedna byla taka madra z tym tel?
az zal do zrobienia pierwsi a potem du,,,, wielka

dziękuję, albo może powinnam raczej nie dziękowaćRavenalka - trzymam kciuki; ja zdalam to i Ty zdasz; zreszta ja w Ciebie wierze, ze zdasz spiewajaco:-)
muszę zdać, nie mam innego wyjścia :-) 

Mocno im kibicowałam, wierzyłam, że to już ostatni raz kiedy się schodzą i już będą razem.. ale widzę, że nie ma szans :-( To przykre, że i jemu nie wyszło, bo bardzo się starał.. najwyrażniej los ma dla Nas gotowe scenariuszę :-(To przykre ,a czemu się rozchodzą???Jeszcze moze jest szansa ze się pogodzą ,i synek ich na tym nie ucierpi Znając troche zycie ,to jeszcze nie raz będzie taka syatcja ,moze muszą się dotrzec a potem będą się smiac z tego ze się tak rozchodzili Ile są razem ?anowi82
Juz na prawde nie chce Mi się o tym wszystkim gadać
Co będzie to będzie, a trzeba być dobrej myśli:-)
Miłegoo dnia dziewczynki, mnie czeka dziś spore sprzątanie.. Musze zrobić miejsce dla brata.. Wraca do domu, ma podobna sytuację jak ja kiedyś - rozstania i powroty.. Szkoda, tylko, że ucierpi na tym jego roczny synekMocno im kibicowałam, wierzyłam, że to już ostatni raz kiedy się schodzą i już będą razem.. ale widzę, że nie ma szans :-( To przykre, że i jemu nie wyszło, bo bardzo się starał.. najwyrażniej los ma dla Nas gotowe scenariuszę :-(
Buziaki ;*
To przykre ,a czemu się rozchodzą???Jeszcze moze jest szansa ze się pogodzą ,i synek ich na tym nie ucierpi Znając troche zycie ,to jeszcze nie raz będzie taka syatcja ,moze muszą się dotrzec a potem będą się smiac z tego ze się tak rozchodzili Ile są razem ?
wiec nie dziwie się mojemu bratu.. Są już ze sobą dość długo, jakieś 3 lata.. Wiem, że ją kocha.. ale Ona chyba już Go nie, bo gdyby coś czuła, nie zachowywała się w ten sposób..:-(