reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Dziewczyny ja mam doslownie dola! musze isc sie zapisac do dentysty na wyrwanie zeba(prawie calego wykruszonego) a boje sie cholernie,no strach nie pozwala mi isc!!!!! a nie chce czekac az zacznie bolec:(
wiem co czujesz , ja w ciagu tej ciazy juz dwa zęby stracilam :wściekła/y: pokruszyły sie , a dentyste omijam jak umiem .... lecz sadze ze jak urodze to bedzie pierwsza powazna sprawa jaka sie zajac bede musiala bo narazie nie bola ale .... oj odpukac :-)

no i Witam Maline :-) trzymaj sie dziewczyno no i gratuluje podejscia .... wiekszosc z nas troszke gorzej to znosila ale jak widac kazda sobie radzi ... bo mamy nasze Skarby
Orchidea wiesz ja na krzeselkach sie nie znam a raczej doswiadczenia nie mam , bo z chlopcami mialam to takie zwykłe drewniane ze stoliczkiem i sprawdzilo sie ... teraz chce wlasnie takie plastikowe ... znajoma miala chicco z odczepiana tacka i pamietam ze zadowolona byla ... ja upatrzylam sobie podobne ale graco i chce je kupic ... aczkolwiek czas pokaze jak ono funkcjonowac bedzie

carla tak to jest jak sie czlowiek przyjazni z kims kto nie umie tego docenic , ale masz dobre podejscie do tej calej sytuacji i to najwaziejsze

Ostatnia edycja:
reklama
orchidea ja tez kupiłam krzesełko na allegro KRZESEŁKO DO KARMIENIA Z POZYTYWKĄ BETICCO NOWE (1203544283) - Aukcje internetowe Allegro ale nie wiem czy to był dobry wybór. w tej pozytywce lecą piosenki żołnierskie, Beethoven ,ale w sumie za taka cenę...:-p

Mam takie samo krzesełko, tylko zielone ;-)Ja w ogóle wyjęłam baterie od pozytywki, bo dla mnie za głośne były te melodyjki i wkurzające :-pAle świetny jest ten kołowrotek ;-)Kubulek go do tej pory lubi.

Malina
Gratuluję podejścia :happy2: No i malutkiej fasolki oczywiście też :happy2:

Mam takie samo krzesełko, tylko zielone ;-)Ja w ogóle wyjęłam baterie od pozytywki, bo dla mnie za głośne były te melodyjki i wkurzające :-pAle świetny jest ten kołowrotek ;-)Kubulek go do tej po ry lubi.

Malina
Gratuluję podejścia :happy2: No i malutkiej fasolki oczywiście też :happy2:

No ja sie zastanawiam czy nie wziasc takiego z regulacja wysokosci itd czy to wogole przydatne jest i posluzy....

Ja jak już to kupię drewniane krzesełko, później dziecko same przy stoliku sobie usiądzie, a z tym plastikowym nie zrobi się nic. Bardzo chciałam plastikowe, ale porównując je z drewnianym, to drewniane wychodzi i taniej, i na o wiele dłużej...

ja dla Martynki mam drewniane krzeselko do karmienia. wolalam kupic tanie krzeselko a dolozyc do lepszego choc troszke fotelika samochodowego

aha jak bylam w ikei (chyba gdansk) to widzialam plastikowe krzeselka do karmienia, byly one proste i bez bajerow. ale niedrogie. moze to bedzie wyjscie jak komus tak zalezy na plasstikowym krzeselku

dziekuje dziewczyny za przywitanie. jestem szczesliwa ze bede mama tylko czasem czuje sie troche samotna dlatego posatnowiłam sie tu zarejstrować
pisz z nami jak najwiecej:)
Ja jak już to kupię drewniane krzesełko, później dziecko same przy stoliku sobie usiądzie, a z tym plastikowym nie zrobi się nic. Bardzo chciałam plastikowe, ale porównując je z drewnianym, to drewniane wychodzi i taniej, i na o wiele dłużej...
tez chcialam plastikowe ale chyba tez kupie drewniane:)

ja jak juz pisalam to drewniane mialam z chlopcami ( jak znajde zdjecie to zeskanuje i pokaze) jedyny minus to to ze śrubki dokrecałam co jakiś czas w stoliku bo fotelik o dziwo byl porzadnie skrecony i nie rozkrecal sie . ale naprawde pierwsze miesiace karmienia byly ok , potem na stoliczku uczyli sie malowac i pierwsze pismo .... super sprawa , a teraz bedzie plastikowe bo K takie sobie zachcial i kazal mi wybierac wiec tak zrobilam :-)

reklama
dziewczyny mam problem .... od godziny mam takie skurcze jak przy okresie i twardy z doł brzuch ktory mnie dość bolesnie kłuje .... czy mam jechac do szpitala czy przeczekac ?????

Do góry