Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też mam w pochwie szwy, u mnie jeszcze minimum 3-4 tyg trzeba odczekac, absolutnie mi zabroniono seksu bez konsultacji wczesniejszej u gina.....dobry wątek- też sie zatanawiam jak to bedzie.. musze conajmniej jeszcze 2 tygodnie poczekać bo mam szwy w pochwie jeszcze..ale opowiem PO
![]()
no no misiaposzalałaś ale fajnie że choc jedna ma miłe wrażenia "PO" ...... motywujące..... bo ja to mam takiegoooo stracha że szok....jestem 3 tyg po porodzie
wczoraj Misie wziela w obroty babcia amy z M poszlismy sie polozyc bo kiepsko sie czulismy
i jakos tak wyszlo ze zaczelismy sie tulac przytulac i sstalo sie
lekko zestresowani oboje ale warto bylo
lekki bol ale bardzej ze strachu
Wiem ze to za szybko ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
karmie piersia wiec tabsy ale te dla karmiacych tylko boje sie czy one sa "pewne" .... i czy na prawde zabezpieczaja..... ja miałam problermy z hormonami i zaszłam biorąc tabsy...... hehehehe więc sama nie wiemMeganne- No mam w 2 miejscach zeszyte z tego co wiem to były malutkie ranki tylko. Ale powiedziała lekarka do 6 tygodni sie mogą rozpuszczać a pozatym musze poczekać jeszcze do wizyty kontrolnej u gin.Niby 2 tygodnie minęły już ale dalej mnie jeszcze pobolewa TAM. A myślałaś już o zabezpieczeniu? bedziesz brała tabsy czy coś innego? Ja znowu bede brała tabletki.