reklama

Seks po porodzie ...

:) no chyba też tego spróbuje ale pierw poki bede karmila to te tabletki bede brala pewnie.A jak sie dziś czujecie dzieczyny..? Mi sie kończą powoli krwawienia od 2 dni mam juz takie choćby ciemniejsze upławy. I w końcu! bede mogła sie pozbyć podpasek :) :D hihi

mi juz od jakiegos czasu leci tylko brazowa maz.
ale juz tez mam jej dosyc...

reklama
noo ileż może ze mnie lecieć.. a do tego nie moge sie kąpać bo mam te szwy :( ahh a tak bym wskoczyła do cieplutkiej wody ... :(

Wierze Ci ja od 20 tc nie mogłam do wanny wejść przez krążek a teraz juz tylko śluz ze mnie leci taki jak sprzed ciazy to korzystam z goracych kapieli :))))

ahno moja przyjaciółka miała też krążek niestety zero kąpieli i zero sexu. trzeba bardzo uważać. ale szcześliwie donosiła, I ty też, to najważniejsze :)

ahno moja przyjaciółka miała też krążek niestety zero kąpieli i zero sexu. trzeba bardzo uważać. ale szcześliwie donosiła, I ty też, to najważniejsze :)

Z tym sexem w ciazy to jaos dało sie rade bo odkad mi załozyli krążek to checi nie miałam w ogole takze zniosłam to ( gorzej z moim hahahaha) ale bez goracej kapieli tyle czasu oj ciężko było tym bardziej ze ja nie lubie prysznica bo trzeba tak na szybko sie myc i nie ma takiej przyjemnosci jak przy kapieli :)

juz mamy 1 RAZ po porodzie za soba :-D

troche bolalo ale to zalezy jak kto sie nastawi na seksik ...
bo ja mysalam ciagle ze bedzie milo i bylo :-D

tylko szkoda ze tak krotko no ale wieczorem powtorka :-D hihi :-D

od razu humorek lepszy a swiat nabra rozowy kolor :-D

ten kolor oznacza ze hot hot hot xD :-D

juz mamy 1 RAZ po porodzie za soba :-D

troche bolalo ale to zalezy jak kto sie nastawi na seksik ...
bo ja mysalam ciagle ze bedzie milo i bylo :-D

tylko szkoda ze tak krotko no ale wieczorem powtorka :-D hihi :-D

od razu humorek lepszy a swiat nabra rozowy kolor :-D

ten kolor oznacza ze hot hot hot xD :-D
hhehe no prosze jaka zadowolona.. Ogień!! ojj jak ja po wszystkim mojego dorwe to bedą iskry leciały :D hehehhe

Ja muszę poczekać. Jestem po wizycie u gin. i wszystko jest ok.:-D
Mam za to inny problem: zaparcia i po ostatnim załatwianiu coś mi pękło(???) i trochę mi krew poleciała, a wczoraj przy sikaniu też coś nie tak i znowu krew tyle że w innym miejscu, a boli jakby mnie kto żyletą ciął. Muszę poczekać aż się podgoi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry