reklama

Seks po porodzie ...

Ja mam do tego jeszcze problem z moja hmmm...jak ja nazwac...hahaha. Niewyglada jak przed porodem cosik sie pozmienialo "na wejsciu" i moj M tez tak twierdzi...kurcze boje sie, ze cos moze byc nie tak.
Sugar... ato jest PL masc czy DE???

reklama
Ja mam do tego jeszcze problem z moja hmmm...jak ja nazwac...hahaha. Niewyglada jak przed porodem cosik sie pozmienialo "na wejsciu" i moj M tez tak twierdzi...kurcze boje sie, ze cos moze byc nie tak.
Sugar... ato jest PL masc czy DE???
ta maść i w polsce i w DE jest dostepna.
a jak sie nie pokoisz o TAMTI miejsce to moze idz do gina niech to zobaczy..?
u mnie ostatnio sie zmniejszyły te hemoroidy na szczęście i niedługo ide do gina :P wkoncu bede mogła niedługo zaszaleć z mężem :D hihi

My sie wczoraj poprzytulalismy ;)
W niektó☺rych konfiguracjach bolało ale od razu zmienialismy i było dobrze.
Cały czas sie troche boje, ale mój M lekiem na całe zło :)

my sobote , wczoraj i dzis rano szalejemy :-D
juz nic nie boli :-D
M jest bardzo delikatny :-D a ja juz nie moglam wytrzymac :-D i nawet musze sie przyznac ze przy robieniu obiadu wzial mnie od tylu ...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aśka ale z Ciebie aparatka.... hahaha Mnie wczoraj naszła ochota ale moj chyba nie bardzo i z przytulania nici :/ Ale ogolnie przy stosunku mnie tez juz nic nie boli jest elegancko... :)))))

reklama
Wiecie co ja tez bym tak chciała troche poszalec sprobowac czegos nowego ..... a nie tylko w jednym łóżku brykac..... :)

noto na co czekasz?? na fotelu, na blacie kuchennym, w wannie, pod prysznicem, na kanapie, wszedzie. my przed ciążą jak i w ciąży kombinowaliśmy różnych pozycji :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry