reklama

Seks po porodzie ...

reklama
ja jeszcze przed i wizytą i przytulankami.... iszczerze mam ogromna ochopte ale ze względu na to że miałam pęknięcie III Stopnia to się bardzo boję..... i wole poczekac na konsultacje.....
czy któraś miała pęknięcie III Stopnia i już jest po pierwszych przytulankach ?

hmmmm troche mnie pocieszasz.. no mnie nacieli także ale popękałam dalej, pękłam tak że poszedł zwieracz..... i szwy nawet w d.... miałam heheh a wewnątrz też mi oczywiście zakładali......
powiedz mi i jak seksik? było ok czy nie bardzo? ja się denerwuje juz teraz... ajak przyjdzie co do czego to pewnie bede przezywac bardziej niz " pierwszy raz" heheheh
jakbym miala cnote stracic hehehehheh

powiem tak nie mysl ze bdzie bolec bo tak sie stanie :tak: ja mialam dobrze bo moj M powoli wiesz :-D bo nie chcial mi kuku zrobic zeby znow nie musial czekac :-D takie buty :-D a bolec lekko bolalo :-(

jutro mam wizyte u gina.... mam nadzieje ze mi powie ze wszystko ok i moge sie z M poprzytulac..... troche się obawiam tego "pierwszego razu" heheheh może zaaranżuje jakiś miły wieczór na okolicznośc utraty "Cnoty"

swiece i te sprawy ^^ a w oddali placzace dziecko :D hihi nie no zarcik ;d
hahahahah no nie tak w oddali bo łóżeczko narazie w naszej sypialnni.... hehehehe jak sie obudzi to będzie opera...... ponoc muzyka klasyczna jest w sam raz na igraszki:P hehe
poza tym wiesz.... przynajmniej nas słychac nie będzie:P:P
zawsze są jakieś plusy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry