Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dostałam Azalia tabsy dla karmiących.... kosztują ok 30 zł a są ponoc rewelacyjne.....Karolciu a jakie tabletki dostałas??
Asiu lekarz sprawdza czy sie w srdku goi czy sie skurczyło prawidłowo i czy gdzies cos ci nie zalega z odchodów po porodowychpo co na usg ? ;>
lol no to nieźle.... ja mam darmowego lekarza...... tylko on mało skory do dawania skierowań...ja tez mam azalie
ale mam recepte na 3 opakowania
to sie musze w aptece u siebie dowiedziec czy moge zostawic recepte i co miesiac po pudełku kupowac
Mi gin usg zrobił u siebie ale płace za wizyte 120 zł :/
no po 1 jak mówi misia lekarz sprawdza czy nic nie zalega, u mnie chodziło też o to, że rodziłam bardzo duże dziecko siłami natury..... i lekarz przy wypisie kazał mi sprawdzic po połogu czy na macicy nie ma pęknięc..... bo jak coś to nie wolno mi zbyt szybko zajśc znowu w ciąże i broń boże rodzic siłami natury....po co na usg ? ;>
słuchaj po tak na prawde jak nie ma podejrzec ze cos moze byc nie tak... to się go nie robi......a mi nic nie mowili o usg :|
słuchaj po tak na prawde jak nie ma podejrzec ze cos moze byc nie tak... to się go nie robi......
chyba ze leci z ciebie i leci, albo nagle się urywa krwawienie pojawia sie ból itd... czasem prywaciarze robia profilaktycznie ...... no wiesz płacisz ponad stówe za wizyte to chociaz usg ci zrobia nie????heheh
ooooooo no to ładnie a cytologie Ci zrobili??Moja srodowa wizyta łacznie z usg i wypisaniem nowej karty pacjenta trwała 8 minut a 120 zł poszło sie rypac