reklama

Seks po porodzie ...

reklama
ja tez mam azalie ;)

ale mam recepte na 3 opakowania
to sie musze w aptece u siebie dowiedziec czy moge zostawic recepte i co miesiac po pudełku kupowac

Mi gin usg zrobił u siebie ale płace za wizyte 120 zł :/

ja tez mam azalie ;)

ale mam recepte na 3 opakowania
to sie musze w aptece u siebie dowiedziec czy moge zostawic recepte i co miesiac po pudełku kupowac

Mi gin usg zrobił u siebie ale płace za wizyte 120 zł :/
lol no to nieźle.... ja mam darmowego lekarza...... tylko on mało skory do dawania skierowań...
mi też przepisał 2 opakowania... nie jedno.... ale kupiłam odrazu te dwa ...... jak masz kogoś znajomego w aptece to ci może rozdzielą w inym przypadku musisz kupi 3 opakowania na raz... albo jedno i za miesiąc udac sie do lekarza po nową receptę.... recepty ważne są 30 dni od daty wystawienia....

po co na usg ? ;>
no po 1 jak mówi misia lekarz sprawdza czy nic nie zalega, u mnie chodziło też o to, że rodziłam bardzo duże dziecko siłami natury..... i lekarz przy wypisie kazał mi sprawdzic po połogu czy na macicy nie ma pęknięc..... bo jak coś to nie wolno mi zbyt szybko zajśc znowu w ciąże i broń boże rodzic siłami natury....

a mi nic nie mowili o usg :|
słuchaj po tak na prawde jak nie ma podejrzec ze cos moze byc nie tak... to się go nie robi......
chyba ze leci z ciebie i leci, albo nagle się urywa krwawienie pojawia sie ból itd... czasem prywaciarze robia profilaktycznie ...... no wiesz płacisz ponad stówe za wizyte to chociaz usg ci zrobia nie????heheh

słuchaj po tak na prawde jak nie ma podejrzec ze cos moze byc nie tak... to się go nie robi......
chyba ze leci z ciebie i leci, albo nagle się urywa krwawienie pojawia sie ból itd... czasem prywaciarze robia profilaktycznie ...... no wiesz płacisz ponad stówe za wizyte to chociaz usg ci zrobia nie????heheh

Moja srodowa wizyta łacznie z usg i wypisaniem nowej karty pacjenta trwała 8 minut a 120 zł poszło sie rypac

reklama
Moja srodowa wizyta łacznie z usg i wypisaniem nowej karty pacjenta trwała 8 minut a 120 zł poszło sie rypac
ooooooo no to ładnie a cytologie Ci zrobili??
bo ja się o swoją musiałam upomniec, z oporami ale zrobił.
ja na samym poczatku ciązy chciałam chodzic do prywatnego lekarza... taka fajna ginka była... ale jak usłyszałam ile to mnie będzie kosztowało to mi się odechciało....
na szczescie chodzilam do przychodni przyszpitalnej i bylo super......:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry