reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

reklama
Sumka zmiluj sie tak z zimna krwia zabijac ostatnie zludzenia...;-):-) A tak pieknie wierzylam ze za rok , dwa to juz bedzie sielanka...:-)

...jak beda musialy wstawac do przedszkola / szkoly hehe :laugh2: :laugh2: :laugh2:
O TAK TAK,HEATHERKU-ZNAM TO Z AUTOPSJI MOJA STARSZA POCIECHA(8 lat)TO USKUTECZNIA GDZIES OD 4 LAT.A JA CHCE JUZ TERAZ POSPAC!!!!!!!!
TAK DLA WYJASNIENIA MAXIOR OD 3 DNI W DZIEN SYPIA TYLKO 2 RAZY PO 20 MIN.A O NOCNYM SNIE JUZ NIE WSPOMNE,BEEEEEEEEEEEEEEE

SYLWIA-ZGADZAM SIE Z TOBA W 100%,ile mozna mapowac,gagowac,agugowac!!!!SPAC WRESZCIE DO JASNEJ ANIELKI,HA,HA,HA
36_2_19.gif

Na "pocieszenie" napisze Wam ze mojego brata dwuletnia coreczka do dzis budzi sie w nocy...jak w szwajcarskim o 01:00 musowo herbatka...A o 23:00 zawsze przechodzi do nich do lozka...mimo ze zasypia zawsze w swoim...A i potrafi tez od czasu do czasu zapalic o 03:00 telewizor bo mysli ze juz rano i bajeczke by chciala...albo wywali swoje zabawki i bawi sie:-D:-D:-D czy to nie pocieszne:-D...

reklama
Nie no Patrycja, rzeczywiście nas pocieszyłaś :-D :-D :-D
A ja muszę powiedzieć (oby nie zapeszyć!!!), że Marcinek od jakiegoś miesiąca śpi już bardzo ładnie. Kładę go po 19, ok. 23 przebudza się, dostaje pierś i od razu zasypia. Następna pobudka przeważnie między 2 a 3 na picie (nie zawsze) i potem ok. 5 na drugie jedzonko. Po każdej pobudce jak tylko położę go do łóżeczka, od razu zasypia. Śpi później jeszcze do ok. 7.30, ale po przebudzeniu nie woła mnie od razu, tylko jakieś 20 minut bawi się ze swoją przytulanką, rozmawia z nią itp, a że mamy elektroniczną nianię, więc wszystko słyszymy i mamy zawsze niezły ubaw. No i przyjemną pobudkę:-) Kiedy zaczyna marudzić wstaję, gotuję śniadanko, karmię go, a potem sadzam na macie u nas w pokoju, a sama wskakuję do łóżka:-) Ok. 9 Marcinek rozpoczyna swoją pierwszą drzemkę, potrafi spać od godziny nawet do dwóch! Kolejna drzemka ok. 13 ( z godzinkę) i czasem jeszcze krótka między 16 a 17.

Do góry