reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

reklama
Cicha! To duze jest! Na tym zdjeciu na stronce wygladalo na mniejsze, dlatego sie balam, ze moze byc juz za male.... Hmmm, no zobaczymy, co dziadek powie :-D :-D :-D
A Julek z misiem wyglada przeslodziakowato :-D :-D :-D

dziewczyny co do łazenia po łozeczku to ja moją zostawiam i ona sobie tak łazi pókinie padnie albo nie zacznie się drzec. Wtedy idę i ja kłade . Jak nie poskutuje to znowu sobie poskacze i jak się drze to znowu kłade. Zazwyczaj wiecje niz 3 razy nie wchdize i nie trwa to dłuzej niż godizne. Czasem myslę że ona śpi a ona sobie skacze i łazi w najlepsze. Nie kłade jej na siłę tylko ide na tzw. wymecznie
u nas skukuje :)

Cicha ale bombowy hamak i fajnie zawieiliście go w sypialni. Niezły patent. Ale Julkowi musi być milutko tak spać

A mnie dziś mój synek zaskoczył. Poszedł spać o 19.30. Pierwsza pobódka o 21.30 - myślę przerąbane... Nakarmiłam go, odłożyłam do łóżeczka i obudził się o ... 4.30!!! Normalnie szok! Kochany syneczku, bardzo Cię proszę śpij tak codziennie:-D

reklama
Miki gratulacje - oby posłuchał

Daniel natomiast codziennie wstaje o 8 -8,30 a tu dzisiaj 7 !!! i przez to pierwszą drzemkę właśnie zalicza ( godzinę wcześniej) a w tym tygodniu chodze do pracy na popołudnie i ten czas do pierwszej dzremki spłędałam na zabawacha tak moje dziecię śpi a ja BB

Do góry