reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

reklama
Cicha moja sąsiadka miała tak z córką - przez ładnych parę miesięcy mała budziła się o 3 w nocy gotowa do zabawy i nic nie mogli z tym zrobić :( po paru miesiącach nocnych dyżurów z grzechotkami, książeczkami itp itd samo jej przeszło. A może Julek ma jakiś inny system czasowy :) ? może on jak w Polsce...(nie wiem jaka jest różnica czasu u was- strzelam :) )
Ja nie sprawdziłam czy Karol prześpi do rana na cycusiu bo jak na matkę polkę przystało o 1 jak się kładłam przystawiłam go na spiocha i trochę sobie podjadł - nawet się nie obudził. W sumie to bardziej ze względu na siebie to zrobiłam - żeby pospał, ale i tak o 5 go coś obudziło i zamiast o 6/7 jak zazwyczaj zjadł o 5 - na szczęście jeszcze zasnął - do 7 ...
My poduszke mamy taką zdrowotną - w sumie chyba już mu niepotrzebna ale tak zostało, ma tez zwykła płaską ale ona lezy z boku a Karol i tak przytula się do ochraniacza albo pieluszki :)

No to nie pozostaje nic innego jak zacisnac zeby i przeczekac. Z jednej strony moze to i dobrze bo naprawde nie mialam ochoty na przymusowe usypianie przez lzy. Bedziemy go brac na spokoj i cierpliwosc i mam nadzieje, ze sie uda.
No i dzieki dziewczyny za rady i uwagi:-)

A iu NAS wczoraj mała poszła spać o 22.00 obudziła się jeszcze z rykiem o 23.00 dałam cycusia na uspokojenie (u mnie głaskanie, śpiewanie itp nie działają niestety) i mała spała UWAGA do 7.30.POBIŁA SWÓJ REKORD !!!Żeby tak było codziennie.

A u nas tradycyjnie zaczal o 4 i dopiero co padl a jest juz prawie 6 rano. Diabli wzieli moja cierpliwosc :wściekła/y: Od jutra krotka pilka... :-(

No i za wczesnie powiedzxialam ze padl...:no:

Sylka :-D :-D :-D ..... a z ciekawosci sprawdze:tak:

A swoja draga co to bedzie w SF bo tam jest 3 godziny wczesniej:baffled: :confused:

A teraz mi Julko pochrapuje w hamaku:-)

W Belgii:-) My mamy z tej firmy: babylonia.be , potem kliknac ,schommelen, i pierwszy z gory: babyhangmatje :-) Super sprawa!

reklama
Do góry