reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

Sylwia, pewnie teraz potrzebuje więcej kontaktu z Wami, tym bardziej, że Ty chodzisz do pracy:tak:

A u nas kolejna koszmarna noc. Zwariować można... Miki obudził się o 1.00 i ... koniec spania. Nawet nie dlatego, że chciał się bawić, ale po prostu nie mógł sie ułożyć i cały czas było: plecki, boczek, brzuch, raczki i tak w kółko. Zrzucam wszystko na zęby i mam nadzieję, że to jest powodem:baffled:
Zasneliśmy nad ranem i tym sposobem spóźniłam się do pracy:eek:

Kasia a może to raczkowanie? U nas było tak jak się nauczył raczkować nie mógł spac tylko kręcił się ciągle wstawał na czworaka itd, po paru dniach przeszło. Nasilone powróciło jak zakumał wstawanie w łóżeczku - było jeszcze gorzej ale też po paru dniach się uspokoiło. Nie chcę myśleć co będzie jak się nauczy chodzić ;)
Podobno dzieci tak mają - jak się czegoś nowego nauczą to spać nie mogą. Oby przeszło jak najprędzej :)

reklama
...Ja kapiele kocha i moge siedziec tez z godzine...Najczesciej wyglada to tak ze naleje pelna wanne wody,oczywiscie goracej az ledwo wchodze

Oj tak!! Ja też tak mam!
Mój chłop mówi, że ja jestem żaba afrykańska. Żaba, że z wody mogę nie wychodzić, a afrykańska, że taką gorącą wodę lubię.:-D

Zauważyłam ostatnio, że Ola uwielbia spać w chłodnym pokoju. Dzięki temu przesypia ostatnio całe noce. Jest oczywiście minus. Budzi się o 5 i chce się bawić. W ciągu tygodnia to mi to nie przeszkadza ale w sobotę, czy niedzielę. O zgrozo:no: . Postanowiłam ją więc dzisiaj połozyć później. Więc właśnie usypia. Mam nadzieję, że jutro da nam pospać:dry: . Zobaczymy
Fredka i jak tam? do której Ola dziś spała? bo Iza cz idzie spac o 19 czy o 21 to i tak wstaje przed 6:baffled:

Kasia a może to raczkowanie? U nas było tak jak się nauczył raczkować nie mógł spac tylko kręcił się ciągle wstawał na czworaka itd, po paru dniach przeszło. Nasilone powróciło jak zakumał wstawanie w łóżeczku - było jeszcze gorzej ale też po paru dniach się uspokoiło. Nie chcę myśleć co będzie jak się nauczy chodzić ;)
Podobno dzieci tak mają - jak się czegoś nowego nauczą to spać nie mogą. Oby przeszło jak najprędzej :)

Basia, no może, może... Ale już się boję, bo wczoraj pierwszy raz stanął w łóżeczku i cały czas to doskonali:baffled:

Kasia to gratulacje dla spryciarza :) coż- taka kolej rzeczy ;)
U nas na początku było kilka guzów z łóżeczka teraz w łóżeczku radzi sobie kapitalnie a guzy zaczął sobie nabijać w wannie bo kąpiel tylko na stojąco- zachowuje się jak na początku w łóżeczku (widziałyście na filmiku)...a wanna strasznie śliskaa jego ledwo można utrzymać), muszę kupić koniecznie matę antypoślizgową...

a my z Klaudią teraz same śpimy w wyrku..Mąż wyjechał, więc przestałam odkładac małą do łóżeczka- Dzieki temu sie wysypiam- Mała wstaje przed 9..a zasypia razem ze mna ok 22

Do 20 stycznia ślicznie nam spała w łóżeczku, ale odkąd zaczęła ząbkować to co 3-4 h budzi sie i spr, czy jestem gdzieś w pobliży..jak tylko mnie dotknie poczuje- złapie cysia :) to zasypia;)

reklama
U NAS TAK SAMO OD KIEDY MAXIK ZACZAL WSTAWAC W LOZECZKU TO KOSZMAR,JAK TYLKO SIE PRZEBUDZI TO OD RAZU NA NOGI,KIEDYS TO JESZCZE ZASYPIAL A TERAZ NIESTETY.A W NOCY TO JESZCZE GORZEJ ,JUZ IE LICZE ILE RAZY SIE BUDZI,POWIEM TAK;CZASAMI RZYSYPIA.MYSLE ZE TO ZEBOCHY(bo przeciez na cos trzeba zrzucic wine,ha,ha,ha)

Do góry