reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpien 2006

Strasznie sie ciesze ze nie jestem sama i mozemy pisac sobie a pytalas jak sie czuje;mam mdlosci,piersi mnie bola,dzis o 4 rano wymiotowalam ale ogolnie jestem szczesliwa i usmiechnieta,maz sie cieszy wiec czego mam wiecej chciec.Modle sie zeby wszystko bylo ok :D i czekam na brzuszek a Ty jak sie czujesz w ktorym jestes?

reklama
Małe sprostowanie LILITH fajnie ze tez masz tak na imie :laugh: SILunia super ze razem w sierpniu urodzimy ;D

Pati z tymi imieninami to chyba ci chodzilo o lilith , bo ja niestety nie jestem patrysią  :laugh: , my bylismy u lekarza w poniedzialek i narazie wszystko ok , serdeszka jeszcze nie bylo widac ale idziemy znowu po swietach wiec mam nadzieje , ze wtedy sie napatrze.....jezeli chodzi o mdlosci to zemdlilo mnie tylko raz na razie , zobaczymy co bedzie pozniej , dzisiaj mija dokladnie piaty tydzien wiec pewnie urodzisz zaraz po mnie lub moze w tym samym czasie  ;D
i nie martw sie mamusiu musi byc wszystko ok , z dzidzia napewno jest the best  :laugh:

pati z tego co wiem to mija dzisiaj dokladnie 4 tydzien wiec macie tydzien roznicy :) od jutra mozecie juz mowic ze jestescie (silunia w 6 tygodniu a pati w 5 tygodniu ciazy ) :)

Majowe brzuchatki sierpniowe 3majmy sie razem cieplutko wielkie pozdro dla WAS ;)juz wszystko wiem troszke jestem w szoku dlatego tak jest Lilith to Pati i rodzi w Maju a SIlunia urodzi tak jak ja wczesniej  :laugh:

na razie mi sie strasznie dluzą , po pierwsze dlatego ,ze jeszcze ie powiedzielismy rodzinie , na razie wiedza tylko bb- owiczki i my dwoje :laugh: po drugie ostatnio troszke chce mi sie spac w ciagu dnia , po trzecie chcialabym miec juz choc minimalnie widoczny brzusio , po czwarte chcialabym wreszcie zobaczyc serduszko mojego malenstwa ;D

reklama
no ja czasami tez mam wrazenie ze mi sie strasznie dluzy, ale jak sobie pomysle ze dopiero co bylam w 6 tygodniu i tez bylam zmeczona i skolowana a teraz to zaraz mi sie 17 tydzien zacznie to z perspektywy czasu stwierdzam że to jednak szybko mija :)

Do góry