reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpien 2006

joas lez i odpoczywaj i sie nie daj , krwiaczek sie wchlonie i bedzie po krzyku , mam nadzieje , ze dzieciaki daja ci troszke wytchnienia :)

reklama
Marcinek w przedszkolu a do Karolinki przyszła dziś dziewczyna. Nie jest to dziewczyna marzeń ale zawsze to ktoś do pomocy. Trudniej będzie pod wieczór. Bo bdę sama z dwójką bąbli sama.
Krwiak jest bardzo duży ma 4cm, a dzidzia tylko 4,77mm! Na szczęście są po przeciwnych stronach.

pati80 pisze:
Witaj Corsini ja czesto zagladam na wasz watek  ;) czasem Marthusie zlapie na chwilke pozdrawiam ;)

Dziękuje ślicznie za przywitanie Pati  :) super że zaglądasz...ja latam wszędzie po troszkę  ;) myślę że któreś Lipcóweczki mogą załapać się na sierpień(np ja)  :D i odwrotnie  :) ciekawe...jak to w efekcie wyjdzie na końcu  ;D a Marthusia to taki dobry duszek Lipcóweczek  ;D aż miło wchodzić i czytać  :) Joaś wierzę głęboko że wszystko będzie dobrze!mimo że z pewnością z dwójeczką maluszków nie jest to proste  ::)  buziaczki ogromniaste  :)

Witajcie brzuchatki dzis wskoczylam na 8tydz.super jeszcze tylko 7 mies. :laugh: do rozwiazania :)wczoraj bylam u dentysty mialam leczone kanalowo i musze jeszcze pochodzic z lekarstwem ktore tak smierdzi ze masakra utrudnia mi to jedzenie strasznie bo wciaz chce3 mi sie wymiotowac :(

A tak mnie mdliło u dentysty masakra 2 razy juz prawie lekarz siew smial ale nie wiem czy to by bylo takie smieszne tez tak macie ze jak zwymiotujecie to wam głupio jakos? :)

Eeee tam glupio. Taki masz stan, to jest naturalne, jak bedziesz musiala to zwymiotujesz. Jak lekarz bedzie w porzadku to sie zmartwi i zaopiekuje Toba, a nie bedzie sie smiac.

pati gratulacje z okazji wskoczenia w drugi miesiaczek :laugh: trzeba bylo mu na rece zwymiotowac , zobaczymy kto by sie wtedy smial , jestes w ciazy kochana , masz specjalne przywileje i masz prawo do tego by cie mdlilo o kazdej dnia porze i godzinie ;D

Wiem wiem silunia ale wiesz jak jest?sobota i niedziela byla koszmarem co zjadlam wymiotowalam masakra :(dzis troszke lepiej nie biore juz duphastonu dzwonilam do gina ;)mowil ze tylko luteine dopochwowo a gdyby cos sie dzialo przyjechac po recepte :)moze troche mi sie uspokoi bo po ych tabletkach mdlilo mnie strasznie :(pozdrawiam i caluje :laugh:

reklama
witam wszystkie sierpniowe Mamuśki Szczerzy się

nasza dzidzia ma dokladnie 7 tygodni :-) termin mam na 28 sierpnia więc równie dobrze mogę załapać się na wrzesień ale jakoś sierpień bardziej mi "pasuje" :-) cieszę się, że znalazłam tą stronkę, zawsze raźniej jak można podzielić się z innymi swoimi wątpliwościami ale i szczęściem i cieszyć radością innych:)

tak więc gratuluję wszystkim brzuchatkom, cieszę się waszym szczęściem i mam nadzieję, ze będziemy trzymać się razem !!

pozdrawiam i dobrej nocki:)

Do góry