reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpien 2006

Aga, na pewno wszystko bedzie w porzadku! I dobrze, ze mozesz lezec w domku, a nie w sali szpitalnej...Glowa do gory! Trzymam kciuki! A dupsko potrzebuje malego masazyku ;)

reklama
Aga trzymamy wszystkie kciuki za ciebie i malucha zobaczysz wszystko sie ułozy jak należy..miłego dnia!

jeju nie mogę tak bezczynnie wylezeć.
brzuch troche "zmiękł" wiec chyba jest troszke lepiej no i w nocy tez juz nie boli tak jak bolał.przeczytałam juz wszystko co mam w domu i co mam teraz robic?
:(

Dzieczyny, pisze tutaj, bo to chyba najwlasciwsze miejce. Chcialam Ws uprzedzic, ze nie bede sie zbyt czesto pojawiala na bb. Duzo zawirowan u mnie i nie mam kiedy tu zagladac juz teraz chociaz sie bardzo staram. A bedzie jeszcze bardziej goracy czas u mnie. Trzymam za Was wszystkie kciuki, za Wasze zdrowie i "rozwoj brzuszkow". Sciskam mocno. Jestem dostepna czasami na gg, wiec mozcie tam zostawic mi jakies info tez :). Jak sie troche "wyluzuje" to dam znac na pewno.
Pozdrawiam

Joanna i banda ;)

Dzieki dziewczyny! Ale ten czas zasuwa...

Joas, my tez sciskamy, zyczymy zdrowka i oczekujemy na wielki come back na BB :)
Mam zapisany Twoj nr gg, wiec sie czasami odezwe.

Pozdrawiam

reklama
Joaś trzymaj sie! trzymamy kciuki za Ciebie zeby wszystko układało sie po twojej myśli a dzieciaczki grzeczne były jak aniołki a ten maluch w brzuchu rósł zdrowo! pozdrawiam! aga

Do góry