reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

a ja od momentu gdy tylko miesiączka sie nie pojawiła wiedziałąm ze bedzie dzidzius... hahah ..sierpniowe mamy 05 razem ze mna czekałay czekałay az wkoncu ginekolog powiedział...jest... :-) :-) :-)

te które bedą mami poraz pierwszy jeszcze nie wiedzą ze prawdziwa wlaka zacznie sie w sierpniu gdy dzieciak wyjdzie na swiat..... teraz te wymioty nudnosci to jest pryszcz z wyzynaniem sie zębów lub z gorączka malucha...

dlam mnie nowe dziecko to kolejne wyzwamie...kolejna masa miłosci..... kolejna masa szczescia i łez i troski...

ufff.... i nie mysle o porodzie...:-D :-D :-D .... narazie niech te małe fasolki rosna i rosna i rosna zdrowo, a nastepnie niech szybko i bezproblemowo wyjdą na swiat....

o a mój mały urwis juz wdrapuje sie na kolana i woła mama .... a tak niedawno on był w brzuszku...:-) :-) :-) :-)

reklama
Oj Zaneta masz racje, ciaza to pikus i dosc przyjemny czas, ja przy Julce duzo leniuchowalam, ale teraz niestety nie bedzie tak lekko, hihi.
A mdlosci nie mam, ostatnio tez ani razu nie bylo. W ogóle nie czuje jakbym byla w ciazy..
Ania ja przypuszczam, ze jest nieco mlodsza, bo to pierwszy cykl po tabletkach i moglo sie przesunac. Normalnie mialam jak w zegarku.

Tak orientacyjne wstawiam suwaczek, ale zweryfikuje po wizycie u gina.

f254256.jpg

dzis przed poludniem jestem zapisana na wizyte u lekarza....
Ciekawe czy cos sie dowiem , czy zrobi mi usg itp
ale ciesze sie, ze udalo sie przed swietami :)

Lidka to po wizycie daj znać co i jak. Mnie dopiero teraz dopadly mdłości ale przeważnie jak poczuje dym tytoniowy. Nawet troszeczkę na ulicy. Okropne to jest.

mnie mdli jak diachli...
u mnie było juz usg... i mam pierwsza fotkie mojej fasolki ... no mam nadzieje że Zosienka będzie :-) :-) :-) , a najbardziej w swiecie chciałabym blizniaków ....ale to raczej nierealne... narazie nic nie widac ... kolejna wizyta 11 stycznia ...
cholera i chyba znowu jakąs grzybice pochwy załapałam , bo swedzi jak diabli... przy pierwszej ciąży tez tak miałam..ale nie w pierwszym trymestrze... chyba bede musiałą zadzwonic do gina czy moge wziaść clotrimazonum....

No Lidka co tam? Pochwal sie, bo tu wszystkie ciekawe!
Zaneta to szybko to USG, ja mialam pierwsze w 7.hbd. Mnie zaczely nieco bolec cyki i to jedyny objaw jaki mam. A córcia mnie tak dzisiaj zdenerwowala, ze myslalam ze w szpitalu wyladuje czy co...echh.
Magda a jak Ty sie czujesz?

reklama
Witam Witam nic nie zamiera to dopiero początek!!!ja się niedawno
dowiedziałam jestem w 7 tygodniu...
termin wypada na 10 sierpień 2007
myślę że za parę tygodni będzie nas więcej
pozdrawiam i gratuluję!!!:-D

Do góry