reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Bylam dzis u super Pani doktor! ciesze sie, ze trafilam na takiego fajnego lekarza! :-)
Zrobila mi USG i mam zdjecie fasolki :tak: Serduszka jeszcze nie bylo widac , ale pani doktor powiedziala, ze pojawi sie juz lada chwila :happy: Wszytko inne w porzadeczku, a nastepna wizyta za miesiac (16.01) :-)

Mam nadzieje, ze faktycznie wszsytko bedzie ok! :happy:

Jutro zeskanuje usg i tu wrzuce fasolinke :tak:

Witam Witam nic nie zamiera to dopiero początek!!!ja się niedawno
dowiedziałam jestem w 7 tygodniu...
termin wypada na 10 sierpień 2007
myślę że za parę tygodni będzie nas więcej
pozdrawiam i gratuluję!!!:-D

wielkie gratulacje dla mam sierpniowych 2007 -TRZYMAJCIE SIE KOBITKI

moja córcia tez ur. sie 10 sierpnia 2005 wiec kto wie katarzynka?????????żanetka no to teraz na dwa wątki ciągniesz ..... a ja sie zastanawiałam czy juz tu zawitałas .

buuuu nie zalapiemy sie juz na becikowe :no:
nie to zebym tylko o tym myslala, ale byloby to dla nas duze wsparcie...
Szkoda :(

No napewno duże odciążenie, narazie o tym wogóle nie myslałam alek kiedys słyszałam że do konca 2007 roku ma byc wyplacane. A ty Lidka co o tym wiesz?

wy sie o becikowe teraz nie martwci bo z takim rzadem jak teraz mamy to co tydzień coś sie zmienia....wiec szkoda nerwów i zachodu... zaczniemy sie zastanawiac nad tym w lipcu... teraz delektujcie sie moje drogie przyszłe mamy chwilą spokoju...
mój urwis spi...ale pewnie niedugo...mdłosci poranne ustąpiły.... o 16 ubieram Ola pokuję go do wózka i do koscioła na spowiedz przedswiąteczną:-) :-)

reklama
Ejj, co to takie pustki? Pewnie dlatego ze Swieta za pasem i czasu malo. Jak tam wasze objawy i inne? Ja czuje sie na szczescie wysmienicie.

Do góry