Witajcie kochane,
RATUJCIE, wiem, że temat milion razy podejmowany, ale nie zarejestrowałam tego w głowie...
Oczy załzawione, katar normalnie zdegradował mój nos - jest czerwony i zadrapany od smarkania - ból głowy i oczywiście nie obchodzi się bez kaszlu...
wypróbowałam:
syrop z cebuli
miód, mleko czosnek...
CO MOŻE MI POMÓC:-

-

-(???????
A mnie dziś czeka pierwsze spotkanie na szkole rodzenia, tak się cieszyłam i mam nadzieję, że brak zdrowia nie zepsuje mi spotkania:-

-

no:

Jestem normalnie wyczerpana. Muszę iść jeszcze na pocztę wysłać l4...
Kiniusiu słońce trzymamy za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku...
Ciamajdka no proszę, tygodniowa rozłąka a tyle romantyzmu w Was wlała;-) Cieszę się, że wszystko udało się tak jak zapanowałaś...
Alaa to Twój mąż będzie ginekologiem??????? No to masz skarbnicę wiedzy obok siebie
Ola_ dla mnie białe mebelki są najpiękniejsze pod słońcem...no ale mnie nie pasowały. Gratuluję na prawdę udanych zakupów:-):-):-) Stanowczo mój klimat heheh

Wuzelek a mój prasuje swoje ubrania.

Dla dzidzi to ja poprasuję:-) Muszę w końcu kupić ten proszek i wszystko poprać...
Jeśli Ci zależy mogę Ci kupić te kapciochy ikeowskie kosztują 14,99 - tylko one mają taką miękką podeszwę;-);-)no i wysłałabym je pocztą
fiuufiuu oby mało bolało u dentysty