Ola_
Fanka BB :)
Ja też witam się z rana, spać nie dają człowiekowi, od 8 ktoś coś wierci, poza tym pod blokiem koszą trawniki brrr a spać by się pospało, dlaczego nie..
Malagonia oj z tymi ciuszkami to tak jest, kupujemy i kupujemy a tu ciągle się wydaje za mało, no a jakieś "wyjściowe" ciuszki tez się przydają, aby ładnie zaprezentować maleństwo, ja w zasadzie mam większość bodziaków itp. ale coś wyjściowego też się na szczęście znajdzie. Z ciuszkami już pasuje, poluję jeszcze tylko na jakiś malutki sweterek lub bluzę.
fiu współczuję spotkania z taką dentystką, czasami to sobie myślę, że ci lekarze minęli się z powołaniem...
sierpień gratuluję "samotnej" jazdy, małymi kroczkami do przodu...
na początku dobrze jest właśnie czasem pojechać gdzieś samemu, aby nikt za uchem nie gderał, zwolnij, przyśpiesz, migacz itp. ja uwieliam jeździć
) czasami sobie myslę, że mogłabym być nawet kierowcą rajdowym
ANecia1111 fajnie,że masz ciocię krawcową, bo szyje coś specjalnie dla ciebie - i to może być wyjątkowe
ja kupiłam dwie pary leginsów i mam sporo tunik i kilka luźnych rozciągliwych letnich sukienek, więc chyba da radę do końca ciąży - mam nadzieję, że jednak nie zrobię się tak wielka jak słonica
Ciamajdka powodzenia dla T. na rozmowie w Cz-wie
Ehtele u mnie tez już kolejne pranie wisi na balkonie i zaraz zabieram sie za prasowanie wczorajszego
bo już chciałaym wszystko poukładać w komodzie; co do opalania tez mnie kusi bo tak fajnie jest - ale mój P. nie pozwala mi się opalac, bo wyczytał w książce, że mogą ciemne plamy zostać.... ojojoj
Kobietki miłego dnia, ja dziś jestem większość czasu w domku, więc będę do was zaglądać.
za chwilkę postaram się wkleić w odpowiednim wątku fotki kącik dla naszej malutkiej, ehhh jak nam się podoba
))
Malagonia oj z tymi ciuszkami to tak jest, kupujemy i kupujemy a tu ciągle się wydaje za mało, no a jakieś "wyjściowe" ciuszki tez się przydają, aby ładnie zaprezentować maleństwo, ja w zasadzie mam większość bodziaków itp. ale coś wyjściowego też się na szczęście znajdzie. Z ciuszkami już pasuje, poluję jeszcze tylko na jakiś malutki sweterek lub bluzę.
fiu współczuję spotkania z taką dentystką, czasami to sobie myślę, że ci lekarze minęli się z powołaniem...
sierpień gratuluję "samotnej" jazdy, małymi kroczkami do przodu...
ANecia1111 fajnie,że masz ciocię krawcową, bo szyje coś specjalnie dla ciebie - i to może być wyjątkowe
Ciamajdka powodzenia dla T. na rozmowie w Cz-wie
Ehtele u mnie tez już kolejne pranie wisi na balkonie i zaraz zabieram sie za prasowanie wczorajszego
Kobietki miłego dnia, ja dziś jestem większość czasu w domku, więc będę do was zaglądać.
za chwilkę postaram się wkleić w odpowiednim wątku fotki kącik dla naszej malutkiej, ehhh jak nam się podoba
Wczoraj spuchłam trochę, ale tylko prawa ręka i noga
Mam dzisiaj wizytę więc spytam ginki czy wszystko w porządku... Najpierw muszę odebrać wyniki badań moczu i krwi-przejście przez ten ukrop będzie prawdziwym wyzwaniem
A nasz może będzie zrobiony jutro-koszt naprawy niestety duży-2000 zł

), no i ...truskaweczki...
W jakim my wieku żyjemy ??? czasem się zastanawiam i nie znasz składu swoich plomb??? no niewybaczalne!!!!!!!!!
z tej okazji serwuję lody tiramisu z truskawkami mmmniammmm