reklama

Sierpień 2010

reklama
Ale jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y: odwołali mi wizytę miesięczną do mojej lekarki i pewnie dadzą mnie do innego lekarza :wściekła/y:na pewno sie nie zgodze do tego debila co szłam ostatnio :wściekła/y:a to jest moja wizyta comiesięczna i miałam isc z wypisem ze szpitala :wściekła/y: jeszcze mąż sobie wolne wziął w pracy:wściekła/y::wściekła/y:

Ja tylko na chwilunię,

Podziwiam was dziewczęta, że tyle prasujecie:) ja pewnie się za to wezmę tuż przed rozwiązaniem, teraz by mi się (przynajmniej to, co mam) zakurzyło:)

Aga Natalia Twoje dziewuszki są duże, oglądałam na you tube jakiej wielkosci są maleństwa w tym samym tygodniu, w którym Ty jesteś i okazuje się, że naprawdę spore i mają ogrooomne szanse:) Trzymam kciuki za udaną operacją i wasze zdrówka:)

buziaki miłego wieczorku

Jutro mam cesarkd
trzymam kciuki powodzenia..

teraz sobie uswiadomilam ze jeszcze troszke i zaczniemy sie rozsypywac.. az mnie sie gorąco zrobiło..

ukrop straszny a jeszcze musze byc w pracy na powietrzu na szczescie pod daszkiem siedze ale ukrop nieziemski bo zero wiaterku.. niestety daje sie we znaki, ale jak tylko pojawia sie cien w przewiewnym miejscu to uciekam tam z krzesełkiem..

reklama
Ale jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y: odwołali mi wizytę miesięczną do mojej lekarki i pewnie dadzą mnie do innego lekarza :wściekła/y:na pewno sie nie zgodze do tego debila co szłam ostatnio :wściekła/y:a to jest moja wizyta comiesięczna i miałam isc z wypisem ze szpitala :wściekła/y: jeszcze mąż sobie wolne wziął w pracy:wściekła/y::wściekła/y:

niew denerwuj sie- moze uda sie ta wizyte przelozyc na jakis inny termin zebys do innego gina isc nie musiala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry