Niuunia
:))
Niuunia to ile masz brać teraz tego aspargaminu? ja czuje jak się stawia... nagle tak od boków twardość idzie.. ale to na krótko i nie bolesne...
3 x 1 i no-spe 2x1. dzieki za info kochana :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niuunia to ile masz brać teraz tego aspargaminu? ja czuje jak się stawia... nagle tak od boków twardość idzie.. ale to na krótko i nie bolesne...
Ciamajdko dzięki twojej liście zakupów stworzyłam swoją i właśnie złozyłam pierwsze większe zamówienie:-)Wielkie dzieki. Powiem ci że wiele rzeczy jest tańszych w aptece Dbam o zdrowie niż na allegro, dlatego porównałam i jednak apteka wygrała.
Pajka to co oni ci robili z włosami tyle godzin?ja chciałam pomalowac włoski ale boje się że dziecko bedzie rude, moja kuzynka ma rudą córeczkę, gorzej jak chłoiec jest rudy. No i staram się wytrzymać do porodu a odrost niesamowity mam na głowie. troche to głupie ale przecież zostalo mi tylko 2 miesiące :-)
mallaika nie martw się, że jeszcze nie masz nic zrobionego; każdy robi w swoim tempie, niektóre dziewczyny wolą nic nie robić, ani nic nie kupować aż do urodzenia dzieciaczka, bo są przesądne, ja wole miec wszystko przygotowane,a w lipcu i sierpniu będę odpoczywać, spotykać się z psiapsiółkami
, czytać książki
ehhhh
i nie martw się kaską, twój teść dobrze mówi!
Alaa oj ty to szalona jesteś, do 3 balować o 8 wizyta;p; fajnie,że wszystko okioraz oczywiście gratuluję udanych zakupów
ja pościeli jeszcze nie mam - szczerze mówiąc jest bardzo mało takich , które by mi się podobały... jakieś takie za bardzo pstrokate...
A wczoraj zrobiliśmy porzadne zakupy, zamówiliśmy wózek jedoo fyn, łóżeczko, kupilismy meterack, 2 komplety pościeli, 2
Ciamajdko ehh ty to masz dobrze z tymi paczkami, też bym się cieszyła, spory wydatek ci odchodzi
Natka powodzenia na wizycie)
Bogusia w takim razie wszystkiego najlepszego z okazji imienin) i przesyłam wirtualnie 100zł na nowe spodnie
a swoją drogą nie przejmuj się nimi, bo i tak jest teraz gorąco i ciężko wytrzymać w spodniach, ja biegam w sukienkach, tunikach - a po domu w samej bieliźnie.... maskara z tym upałem
ja na dzisiaj uporałam się z praniem i prasowaniem, kolorowe zostawiłam na jutro... dziś przychodzą do nas znajomi, więc jeszcze sprzątam.... już mi stópki powoli odpadają, ale muszę mieć czyszciutko w domciu... już tak mam...
A ja mam pytanie kobietki,... pewnie głupiutkie, ale jestem początkująco mamą.... także wybaczcie...
mianowicie, chodzi mi o to jak ubierać dzieciaczka po urodzeniu (w sierpniu) - jeśli pogda będzie taka jak teraz - ogólnie mówi się,że o jedno "ubranko" cieplej niż dorosłego... no ale jeśli jest taki upał to czy noworodka trzeba ubierać w pajacyk????????? czy wystarczy body HELP please![]()

no jutro powtórka z rozrywki bo część wciąż schnie
Tak to jest jak się nie ma balkonu
no ale już bliżej jak dalej...
Raz a porządnie:-)
A któż to chciał taki wątek założyć????

Średnio ta mizeria pasuje ale smaka miałam
Kurdę i czekam z tym obiadem na Szymona który pojechał wymienić opony w MOIM:-) aucie i go ni ma
Ciamajdko dzięki twojej liście zakupów stworzyłam swoją i właśnie złozyłam pierwsze większe zamówienie:-)Wielkie dzieki. Powiem ci że wiele rzeczy jest tańszych w aptece Dbam o zdrowie niż na allegro, dlatego porównałam i jednak apteka wygrała.
Pajka to co oni ci robili z włosami tyle godzin?ja chciałam pomalowac włoski ale boje się że dziecko bedzie rude, moja kuzynka ma rudą córeczkę, gorzej jak chłoiec jest rudy. No i staram się wytrzymać do porodu a odrost niesamowity mam na głowie. troche to głupie ale przecież zostalo mi tylko 2 miesiące :-)

Więc po prostu rewelacja. Jedyny plus naszego wyjazdu do lekarza taki, ze Małemu siorka kupiła wreszcie sandałki i nie bedzie się męczył w pełnych butkach.
I tak myślę czy to nie po tym że tyle tej wody, no i ten upał może też tak na mnie zadziałał 
A teraz czekamy na zdjęcia nowych ciuszków :-)

I kupiłam lovelę, a wczoraj jak szłam przez miasto to się okazało że w jednym sklepie w którym ostatnio też pytałam właśnie dostali
No ale cóż, następnym razem będę polowała na "dzidziusia" do upadłego 
I wydaje mi się że za szybko to nie kupię bo jak będą takie upały to nie ruszam się z domu