Bombusia
Fanka BB :)
Martitka ja nie spakowana tez czekam na torbę z Biedronki, jak część sierpniówek hi hi , normalnie nasz hicior
Polianna tulę mocno, ale pieseka baaardzo mi szkoda, on musi rano wychodzic na dwór
, staremu powiedz, ze jeśli jest potrzeba to musi pracować nawet 24 h i już!!!!!!!!!!
Wuzelek no jak dotarł kurier, czy się obraziłaś i poszłaś spać ha ha
Mallaika oby przepowiednie teścia się nam wszystkim sprawdzały i kasiorka była dla dzieci
Alaa gratuluję udanej wizyty, co do picia to pijemy, pijemy, ale prrrry szalona do 3.00 w nocy???
no gratulejszyn
Ciamajdko Ty też dostałaś b. fajna paczkę, te art. nie są tanie, .....zresztą jak wszystko, wątek nie potrzeby od razu tak pomyślałam, przecież my z dokładnością 3 min. piszemy, ze "umieramy" z upałów-kasuj
Natka udanej wizyty, a zakupów Ci szczerze współczuje wrrrrr
Urszulka tort w kształcie samochodu bardzo modny teraz no i spełnisz zyczenie M ha ha
Pajka czekamy na foty fryzury i pokoiku;-)
Mamuśka juz pojechała buuu, ale było miło i wesoło.
Jak ja się cieszę, ze zupy nagotowałam dla wojska teraz tylko odgrzać i wio z kuchni, nie muszę dziś stać przy garach
Oczywiście około kg słodziutkich truskawek wciągnęłam mmmniam:-)
Upał straszliwy jest wrrrrrr w lodówce chłodzi sie Pepsi, mineralna, sok pomarańczowy i mleko, sama już nie wiem co pic????

Polianna tulę mocno, ale pieseka baaardzo mi szkoda, on musi rano wychodzic na dwór

Wuzelek no jak dotarł kurier, czy się obraziłaś i poszłaś spać ha ha

Mallaika oby przepowiednie teścia się nam wszystkim sprawdzały i kasiorka była dla dzieci

Alaa gratuluję udanej wizyty, co do picia to pijemy, pijemy, ale prrrry szalona do 3.00 w nocy???

no gratulejszynCiamajdko Ty też dostałaś b. fajna paczkę, te art. nie są tanie, .....zresztą jak wszystko, wątek nie potrzeby od razu tak pomyślałam, przecież my z dokładnością 3 min. piszemy, ze "umieramy" z upałów-kasuj

Natka udanej wizyty, a zakupów Ci szczerze współczuje wrrrrr

Urszulka tort w kształcie samochodu bardzo modny teraz no i spełnisz zyczenie M ha ha

Pajka czekamy na foty fryzury i pokoiku;-)
Mamuśka juz pojechała buuu, ale było miło i wesoło.
Jak ja się cieszę, ze zupy nagotowałam dla wojska teraz tylko odgrzać i wio z kuchni, nie muszę dziś stać przy garach

Oczywiście około kg słodziutkich truskawek wciągnęłam mmmniam:-)
Upał straszliwy jest wrrrrrr w lodówce chłodzi sie Pepsi, mineralna, sok pomarańczowy i mleko, sama już nie wiem co pic????
otóż przytyłam kg i niby ok to z tych pozytywnych rzeczy, ale brzuszek mi twardnieje znów :-( zwiększyła mi dawke asparginu i no-spe mam już brać obowiązkowo (wcześniej dorywczo była) i mam liczyć ile razy się stawia tak brzuszek w ciągu dnia. Któraś też tak miała? Ale nie mam zielonego pojęcia kiedy to się dzieje - jak dotkne to dopiero wtedy wiem, że jest twardy. Poza tym leżenie i unikanie słońca, zero czynności co najwyżej jak to powiedziała pani dr mogę sobie herbatkę zrobić i tyle. matko jedyna już się tu rozpuszczam kleje się bleeeeeeee