reklama

Sierpień 2010

jeszcze info apropo pazurków

Dzwoniłam do położnej - jeśli nie ma się tipsa tylko żel to to nie przeszkadza...

ja nie mam już tipsów tylko żel położony na płytce więc widać naturalny kolor paznokcia...on mi powiedziała, że w takim wypadku można mieć tak zrobione pazurki, bo jakby coś się działo po kolorze płytki widać czy wszystko w porządku...stopy mogę mieć czerwone hehehe:-D

reklama
ehtele- super że wyniki ok i że zakupy sie udały:)

milusia- dobrze że zastrzyki bezbolesne, a co do zwiedzania pporodówki to fajna rzecz bo nie będziemy później takie wyobcowane jak tam wylądujemy , ja moja dokładnie juz tez zwiedziłam razem z przymiarką do łózka porodowego:) Wiktorek duży! widze że te nasze chłopaki wszystkie tak rosną.

rozalko super że po wizycie ok i że juz sie szykujesz powoli do porodu.

ciamajdko- też sobie tak pomyślałam że ta niby przyjaciółka to zazdrosna że ty w ciąży jesteś, nie przejmuj sie głupia baba powinna cię wspierać a nie dobijać, postarajcie sie jej oddac tą kasę jak najprędzej i będziesz miała ja z głowy!

bogusia 007 ja tez tak mam z tym głodem , rano jak wstane nawet o 5 na siusiu to z łazienki udaje sie od razu do lodówki bo mnie tak ssie że juz bym nie zasneła.

kasia super że wózek dotarł, zaraz sobie obejrze ja mam nadzieję że my kupimy w sobote bo znalazłam sprzedawce na allegro z poznania i pojedziemy tam sobie obejrzeć wózek na żywo i kupimy od razu u niego!

pajko ja linie mam już od 2 miesięcy a pępek wywalony cały od przeszło miesiąca, M. sie smieje że to małego fujarka wychodzi:)

idę na kurczaczka z rożna właśnie teściówka przywiozła i mnie woła na am am, a ja głodna jestem to lecę:)

Ostatnia edycja:
Rozalko no to nieźle:D:D:D

Bombusiu mój znajomy pożyczył ode mnie 500 zł w listopadzie, miał oddać w grudniu, stracił pracę i niedawno dostał nową i nawet przez myśl mi nie przyszło żeby sępić od niego pieniądze, wiem, że mi odda,niech tylko wyjdzie na prostą, a za takie teksty od Twojej przyjaciółki to chyba bym jej podziękowała:(

Starlet no ja też jak myślę o czopie to taki dłuższy i galaretowaty powinien być...Kobietko Ty też już niebawem finishować będziesz, patrząc na Twój suwaczek:)

Riba kurcze to chyba jakieś takie uczulenie, a jak z kosmetykami? zmieniłaś, odstawiłaś?

Ehtele no to zakupki udane:) Słoneczko mam nadzieję, że nie będzie to tylko chudzina z dużą głową:D po dziadku:D:D:D

LEa28, a za kim jesteś Holandią czy Niemcami:D:D:D?? nie wierzę, że Hiszpanie wygrają:D a z bólami spokojnie już chyba może brzunio pobolewać nawet na długo przed porodem..

Moniczko no właśnie bardzo się oswoiłam, bo naprawdę jak tam weszłam to takie okrągłe oczy i stres, ze to tu i w ogóle, ale teraz już stresiora nie mam i wiem co i jak:) A ja sobie zrobię makaron z jagódkami:)

Milusiu to nie Bombusiowa przyjaciółka, tylko moja...niestety...

szukam sprzedawcy co ma niedrapki, poduszke do karmienia, pieluchy flanelowe i tetrowe i majtki siatkowe.. i znowu stanie na Rodzyneczkach chyba:-D oni sa uniwersalni...

Ostatnia edycja:
Witam witam :-)
Po obiadku już jestem i kolejne leniwe popołudnie, bo mężuś w pracy do 22.00 :-)

Oczy mnie nadal swędzą niemiłosiernie, przemywam naparem z rumianka i nadal żadnej poprawy... :-(

Kochane ja sie martwie na prawde chyba jutro pojde do lekarza .. boli mnie po lewej stronie jak chodze i jak sie przewracam na boki na lozku tak kuje strasznie.. mam tak od tygodni myslalam ze to przejdzie ze to normalne lekarz kazał brac nospe ale nic nie pomaga na dodatek ten ból przed miesiaczka... dziwwnnee boje sie troche nie chce jeszcze rodzić to za wczesnie ;(
a odpoczywam na maxa nie wiem cojest na dodatek te opuchniete nogi na max...ehh

GSC, ja bym na Twoim miejscu skontaktowała się w tej sprawie z lekarzem...

No i w końcu pomalowałam paznokcie u stóp:-D i relaksuje się pijąc Karmi...(mąż oczywiście mecz ogląda - jeju jakie to nudne...)
Teraz to jestem przygotowana - jeszcze 13 lipca na pazurki jestem umówiona...ciekawe czy dotrzymam:-p:-p

Ehtele, Ty nasza Elegancka Mamusiu, teraz tylko dotrwaj w dwupaku do 13 lipca, a potem spacerkiem na porodóweczkę :-D

Marulka, nie tylko Ty masz leniwy dzień ;-) Eh...

Witam sie z rana. Dopiero wstałam;-) Pozwoliłam sobie na troche leniuchowania:-)
I musze wam cos powiedziec..
Wstaje i lece do toalety jak zawsze. Wysiusiałam sie poźniej patrze a mi czop odchodzi:szok::szok: Od kilku dni tak mialam ale takie delikatne wiec uznałam za normalne. A dzisiaj to juz konkretnie- duzo, i była jedna niteczka krwi. Niewiem co mam teraz myslec. Troche to za wszczesnie nie? Niby lekarz powiedział ze wszytko ok tam, i tak mysle ze moze to badanie troche wszystko przyspieszyło:szok::szok: Co myslicie?

Kurcze, powiem Ci, że też bym się zastanawiała, jak by mi ten czop wyleciał... Jejku, ale może - tak jak dziewczyny piszą - może Twój poród zacznie się dopiero za 2 tygodnie? Od dzisiaj zaczne się bardziej obserwować :-)

Kurcze, a mnie sie nie chce wcale spac w dzień, absolutnie, wręcz bym gdzieś polazła hmmm:baffled:
Ojej to teraz będziemy obserwować MAJTY czy cóś nam nie odchodzi???:-D:-D
A mój syn to właśnie dopiero sie obudził:szok:, bo mówi, ze dosypia szkołe:-D, a ja nie lepsza jeszcze w koszuli nocnej:szok: nie uczesana i przyszedł listonosz....niezły facecik:baffled:cóż za pech:wściekła/y:
Idę zaraz na rynek z moim tragarzem po zakupki:tak:

Bombusia, no wiesz... ;-) A u mnie był przed chwilą facet ze spółdzielni, ale taki po 50, więc się nie przejęłam swoim wyglądem (potargane włosy, brak makijażu) ;-)

Bombusia no wiesz :-ptaka nie wyszykowana na przyjscie listonosza :-pja juz zakupy zrobione, na poczcie byłam, pomalowana ino nikt mnie nie odwiedza :-p

dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was nie ma LINEA NIGRA tej kreski na brzusiu??? bo ja jje nie mam :baffled:

Ja mam tą linię, ale kończy mi się tuż nad pępkiem, bo nad pępkiem mam właśnie okropne rozstępy, które tą linię zasłaniają... :baffled:

Kasiu181, powodzenia na wizycie

Ciamajdko, no naprawdę brak słów... TO MA BYĆ PRZYJACIÓŁKA??????!!!!!!!! Powiem Ci, że pomyślałam o tym samym, co dziewczyny, że ona pewnie zazdrości Ci ciązy... oddaj jej kasę, jak tylko będziesz w stanie i nie przejmuj się nią!!

wrocilam z malych zakupow spozywczych pogoda nawet nawet , ale i tak wole siedziec w domku jak zwykle mosialam sobie cos kupic tak wiec tym razem naszlo mnie na loda mniam

Witajcie :-) ja tylko na chwilkę.... Dzidziuś fika, ja odpoczywam i staram się pozytywnie myśleć... :-)

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne.

Pozdrowienia mamusie :-):-):-)

reklama
Dziewczyny, mam pytanie: jak się mierzy długość wkładki w bucie, od wewnątrz buta czy od podeszwy??

Pytam, bo mam do wystawienia na all sandałki po siostrzenicy, a nigdy nie sprzedawałam butów, więc nie wiem....:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry