Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ale mam to gdzieś. Na koniec jeszcze mi powiedziała że jutro mam to wyjaśnić... A co tu niby wyjaśniać... to nie ja mam syf w papierach tylko oni 
Pajkaa no tak kiedyś wkońcu trzeba się rozpakowaća próbujesz dziś znów z olejkiem?
matko zjadałam 5 małą kolbe kukurydzy mniami :-) a teraz idę chyba spać, bo cosik papa mi się drze![]()
hej !!!!!!!!!
nie nadrobie was - nawet nie ma szans!!!!!!! ale teraz postaram sie byc w miare na biezaco chociarz przy malej moze to byc trudne ale mam nadzieje ze dam rade.
nie pisalam wam wczesniej ale Nikola miala wrodzone zapalenie pluc- mowie wam co ja sie naplakalam i nadenerwowalam. nie chciala w ogole jesc i ciagle spala- nie dalo jej sie rozbudzic. ale teraz jest juz dobrze. w szpitalu bylismy 8 dni po porodzie. mala nadal troche oslabiona ale coraz bardziej "zywa".
lece bo sie budzi i musze ja nakarmic.
bede pozniej
Info na gorącej od fiuufiuu !!!
A ja teraz uciekam obiadek na stół rzucic ;-)
Hehehe... a tak w ogóle to przed chwilą dzwonili do mnie z poradni (tam gdzie do ginka chodzę) z pytaniem czy mam zamiar odebrać wreszcie zwolnienie. A ja im na to że wezmę je jutro bo przecież mam wizytę. A kobita na to że jej chodzi o zwolnienie z ostatniej wizyty które mam do jutra... No to ja jej na to że tamto to ja już dawno odebrałam i do pracy zawiozłam. Hehehe taki porządek mają że podwójne zwolnienia wypisująAle mam to gdzieś. Na koniec jeszcze mi powiedziała że jutro mam to wyjaśnić... A co tu niby wyjaśniać... to nie ja mam syf w papierach tylko oni
![]()