Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

trzymam kciuki!Ja rowniez witam:-) Za duzo piszecie, nadazyc sie nie da;-)Co do mdlosci nie pociesze Was, jestem w 11 tygodniu i dalej zle sie czuje i wymiotje![]()
Poprosze o trzymanie kciukow za moja jutrzejsza wizyte u ginia. Jak i tym razem wyjdzie, ze cos jest nei tak z malenstwem to juz chyba nie bede probowac:-(
na pewno wszystko będzie dobrze. ja jutro też mam wizytę i też się martwię, stresuję, chociaż nie ma przecież powodów, bo nie dzieje się nic złego. prawda?
o rany ja nie mam szans was nadrobic!!!! Narazie udzielam sie bardzo rzadko bo mdlosci i wymioty nie daja mi spokoju. Ja juz nie moge dziewczyny:-( nie jestem w stanie nic zrobic, nic zjesc, nic wypic jedyne co przejdzie to kiwi i banany. Jutro mam wizyte u lekarza oczywiscie strasznie sie boje zeby wszystko bylo ok i zebym mogla juz serduszko zobaczyc bo jak bylam w grudniu na wizycie to byla to malusia kropeczka. Zabieram tez jutro mojego malza ze soba
. I bede prosila moja pania doktor o cos na te mdlosci i wymioty bo jak tak dalej pojdzie to sie przewroce z wycienczenia. Dziewczyny jestem ciekawa czy któraś z Was będzie szła na badania prenatalne ?
Ja w niewiedzy o ciąży brałam dużo leków i lekarz mnie skierował na powyższe badanie !.
Dużo o nim czytałam ale oczywiście boję się...................................................
o mojego kochanego , długo wyczekiwanego "fasoleczka"!!!
![]()