reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Witam mialam wczorej zajżeć po powrocie z pracy ale wylądowałam na pogotowiu dostałam tak potwornego bólu brzucha że nie mogłam ruszyć sie z miejsca :-( coś potwornego jeszcze w życiu tak mnie nie bolało lekarz mnie zbadał i zrobił usg powiedział ze z dzidzi wszystko ok :tak: ale musze uważać i lerzeć duphaston 3 razy dziennie w piątek ide do lekarza prowadzącego więc zobacze co zadecyduje bardzo sie boje ale mam nadzieje że bedzie dobrze.

No to Kochana lez i sie nie denerwuj takich spraw sie nie bagatelizuje dlatego ja siedze na l4 bo miałam non stop takie bóle. Ale dupek powinien pomoc tez go biore 3x1

Witam wieczorowa pora , ale ja się fatalnie czuje normalnie tak mi nie dobrze :baffled: ze bym gdzieś pawia puściła:baffled: no ale nie mogę :shocked2:i tak jakby coś mi leżało na żołądku:szok::baffled:

Nie martw sie ja mam tak samo

reklama
Po pobraniu krwi,tak mi słabo było jak szłam,że masakra,ale przeżyłam jakoś.
Mocz OK,ale Ph troszkę podniesione,więc bedziemy zakwaszać żurawinką i wit.C,żeby jakaś bakteria sie tam nie zagnieżdziła.:tak:

Ciamajdka mam nadziejeże dziś będzie lepiej u Ciebie.
Wszystkim zle czującym sie życzę lepszego samopoczucia.
Na pocieszenie,jestem żywym przykładem,że mdłości z czasem przechodzą.Jeszcze troszke babeczki,wytrzymacie dla fasolek.

Witam mialam wczorej zajżeć po powrocie z pracy ale wylądowałam na pogotowiu dostałam tak potwornego bólu brzucha że nie mogłam ruszyć sie z miejsca :-( coś potwornego jeszcze w życiu tak mnie nie bolało lekarz mnie zbadał i zrobił usg powiedział ze z dzidzi wszystko ok :tak: ale musze uważać i lerzeć duphaston 3 razy dziennie w piątek ide do lekarza prowadzącego więc zobacze co zadecyduje bardzo sie boje ale mam nadzieje że bedzie dobrze.

Kochana trzymam za Ciebie kciuki... ma nadzieję, że nic złego się nie dzieje...:-):-)
Skoro miałaś taki potworny ból proponuję zrobić jakieś szczegółowe badania, generalnie jak kobieta np. zemdleje, albo właśnie ma taki potworny ból to może być niepokojący sygnał... Trzymaj się, jesteśmy z Tobą...

Hej :-) Za Wami ciężko nadążyć... Nie było mnie jeden dzień a Wy naprodukowałyście chyba z 10stron...
Zmykam poczytać co u Was :-)

Cześć dziewczyny dawno mnie nie było:baffled: przez ostatnie dnie bardzo źle się czułam w nocy miałam mocne krwawienie:skrzepy,ból raz na kila godzin coś ze mnie jakby wyleci:baffled:do lekarza na razie nawet nie mam iść o własnych siłach i te krwawienie co to może być??

Dzięki z słowa otuchy i za rade odebrałam dziś wyniki krew ok ale mocz kiepsko mam za dużo krwinek białych o ponad połowe normy jak to dobrze że jutro mam wizyte bo9 sie troche denerwuje wpadne pużniej

reklama
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było:baffled: przez ostatnie dnie bardzo źle się czułam w nocy miałam mocne krwawienie:skrzepy,ból raz na kila godzin coś ze mnie jakby wyleci:baffled:do lekarza na razie nawet nie mam iść o własnych siłach i te krwawienie co to może być??

Nie chcę Cie straszyć, ale krwawienie nigdy nie jest objawem niczego dobrego!!!!!!!!!!!!!!
Koniecznie poproś kogoś, żeby zawiózł Cię do lekarza, jeśli nie masz takiego zaufanego to szybko do szpitala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli nie masz jak to zadzwoniłabym na pogotowie i zapytała co masz w takim wypadku robić. Trzymam kciuki:-)

Do góry