reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

To ja juz nie wiem jak liczyć ;-) a Wy jak zamierzacie? Wg Was 4 miesiąc zaczyna się od 13 tc, 13,5 tc czy może 14 tc ... ? :-)

Kto ma dzisiaj wizytę u gina ?? Może nie bede sama ..

reklama
Pochwal się Milusia jaką firmę macie? I czym wogóle się zajmujesz?
Myślałam, że zgodnie z wykształceniem prowadzisz jakiś salon kosmetyczny:-D:-D
A tak w ogóle dziewczęta co robicie w życiu zawodowym, i czy boicie się potem powrotu po dłuższym L4 do pracy??:-):-)
Ja pracuje w banku, generalnie nie obawiam się powrotu do pracy, nawet po dłuższym okresie. Procedury w tej branży zmieniają się stale, więc wystarczą 2 tyg żeby nadrobić zaległości...:-D:-DTutaj stale trzeba się uczyć, więc myślę, że sobie poradzę...

oooo, może pracujemy w tym samym..chociaż nie wiem, czy dobrze kojarzę ale Ty pracujesz w centrali, czy tak? pochwalisz się w jakim? jeśli nie chcesznapisać w jakim to może napiszesz jakąś rzecz która może kojarzyć sie jedynie pracownikom tego samego banku hmm? ja rzucam hasło "lew lucjan"...zobaczymy:-)

Pochwal się Milusia jaką firmę macie? I czym wogóle się zajmujesz?
Myślałam, że zgodnie z wykształceniem prowadzisz jakiś salon kosmetyczny:-D:-D
A tak w ogóle dziewczęta co robicie w życiu zawodowym, i czy boicie się potem powrotu po dłuższym L4 do pracy??:-):-)
Ja pracuje w banku, generalnie nie obawiam się powrotu do pracy, nawet po dłuższym okresie. Procedury w tej branży zmieniają się stale, więc wystarczą 2 tyg żeby nadrobić zaległości...:-D:-DTutaj stale trzeba się uczyć, więc myślę, że sobie poradzę...

Ehtele nasza firma to raczej kilka rzeczy, szkolenia biznesowe, dla lekarzy, kosmetologów, oprócz tego Serwis branżowy, no i jeszcze kilka:):):) Praca nieregularna, nierytmiczna, stres 24 h:) ale większość obowiązków spada na drugą połówkę.

Kochana na pewno sobie poradzisz:) Jejciu jak bardzo CI zazdroszczę (pozytywnie oczywiście) Twój dzidziulek jest taki duży, dzisiaj sobie patrzyłam ile to jest 6,9 na kartce w kratkę:) Ja się boję, że mój tak nie rośnie, bo tak mało jem...Czekam na 29 będę miała właśnie to USG genetyczne.

To ja juz nie wiem jak liczyć ;-) a Wy jak zamierzacie? Wg Was 4 miesiąc zaczyna się od 13 tc, 13,5 tc czy może 14 tc ... ? :-)

ja zamierzam od poczatku 14 - wtedy juz nie daje sobie prawa do mdlosci i czekam na wielki przyplyw energii :)

wiem, ze nie tylko przeziernosc, tylko wszystkie pomiary. tylko ja tak jak na szpilkach siedze i na te przeziernosc jeszcze pare dni czekam...

Witam dziewczyny. Ja właśnie wróciłam od lekarza zakaźnika, nie pocieszył mnie za wiele ale tez i nie zdołował. Kazał wykonywać kontrolne usg i ponowna wizyta u niego na koniec marca. Może odstawi antybiotyk.

Ja się dzisiaj wybieram, ale dopiero o 20.15 :-) i już się doczekać nie mogę :-D kiedy zobaczę moją dzidziulkę !
Ciekawa jestem jaka już jest duża...
Jakbyście chciały się czegoś od gina dowiedzieć a nie macie w najbliższym czasie wizy to piszcie...wypytam go i dam wieczorem znać.

rzecz umowna każde forum pokazuje co innego jedno jest pewne w 12 tygodniu kończy sie 1 trym więc na logike biorąc 13 to 2 trym i początek 4 miesiąca;-)

Witam Was wszystkie serdecznie, tak skromniutko i po cichu wpadam tutaj do Was, pobłąkałam się juz po wrześniówczkach bo po dwóch krechacha na teście przekonana byłam że to początek ciązy, ale dzidza zmajstrowała nam nieźła niespodzianke... i po dzisiejszej wizycie u gin(prywatnie) co prawda miałam iśc jutro ale nie wytrzymałam i poleciałam dzisiaj okazało się że jestem już ponad 2 mieśiące w ciązy... ehhh a wszystko za sprawą plamien niczym nie rózniących się od @ prze kolejne dwa mięsiace.

Ale jestem szczęsliwa i zaskoczona zarazem, mój m jeszcze nie wie (tzn. wie o ciązy ale myślał tak samo jak ja choc też miał wątpliwosc podczas wczorajszej rozmowy)

Ale niespodzianka -----> uśmiecham się sama do siebie

Mam nadzieje że przyjmiecie mnie cieplutko do Waszego grona....

W sumie to już 3 miesiąc sie zaczął to chyba z wrażenia... :)

Ostatnia edycja:
reklama
@Angel witaj serdecznie wśród sierpnióweczek :-)
Ale Wam dzidzia robi niespodzianki od początku :-)

Heh swoją drogą to ja np chciałabym się dowiedzieć, że jestem już np w 4 msc :-)
Ja będę liczyła od 13tc ->4msc

Do góry