Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam.
Mnie z "chińskiego kalendarza" wyszło, że będzie syn, nie wiem czy to prawda i na ile, ale sprawdzałam dzieci z rodziny i znajomych i zgodziło się.
W każdym bądź razie z pierwszym dzieckiem miałam ogromną ochotę na słodycze poprostu WIELKą-podobno na dziewczynkę pewna byłam córki, jak położna mi po porodzie powiedziała że chłopiec to nie wierzyłam, teraz po 16 latach 2 ciąża i znów oczy mi się świecą jak widzę słodycze, a tak naprawdę mogły dla mnie prawie nie istnieć.
Więc już samam nie wiem ile w tym wszystkim prawdy????
W 12 tyg. mam USG genetyczne, ale to chyba za wcześnie, aby mi powiedzieli płeć co???
Ja jestem jestem, cały czas podczytuję.
Ciamajdko, skoro mówisz o imprezce, to ja jestem jak najbardziej za
To postawię cały zestaw dla ciężarówek
![]()
Do tego jeszcze:
![]()
Jak imprezka to imprezka ;-)
Częstujcie się![]()

Ja jestem jestem, cały czas podczytuję.
Ciamajdko, skoro mówisz o imprezce, to ja jestem jak najbardziej za
To postawię cały zestaw dla ciężarówek
![]()
Do tego jeszcze:
![]()
Jak imprezka to imprezka ;-)
Częstujcie się![]()
:-)No to może oprócz słodyczy to jeszcze coś pożywniejszego
![]()
![]()
Smacznego ;-)

:-)to jest to! idę zajadać sie łososiem- kwasy omega trzeba zajadać.
a teraz poważnie, w związku z tym, że zbliża mi się termin USG- to juz w środę, to zaczynam się martwić czy serduszko bije i momentami sobie wkręcam :/ maaasakra tym bardziej, że się boję co będzie po tym krwiaku. Jedna z dziewczyn tak mi stracha narobiła ta przykra wiadomością o tym, że serduszko jej dziecka 2 tygodnie już nie biło, a ona nie miała żadnych objawów...przeplakalam całą noc.... wrrr emocje