Witajcie wieczorną porą...
martuśka85 gdzie tam słaba jakość filmik jest boski wyraźnie widać jak Twoje maleństwo harcuje w brzuszku

Boskie
S_A_R_K_A zakupy pierwsza klasa, a w zestawie ogrodniczki plus koszulka to się normalnie zakochałam:-):-) W sumie ja już dla maluszka z ciuszków wszystko mam...Mam jedank dylematy typu, podobają mi się takie np. małe spodeneczki, bluzy, właśnie ogrodniczki ale w tym pierwszym okresie to chyba nie praktyczne, dziecko szybko wyrośnie...ale jak kupione za grosze to warto

Bogusia86 a doszło już Twoje łóżeczko? Rozkładacie go czy czekacie do sierpnia? Jakie jest na żywo?
Ciamajdka słońce serdecznie Ci GRATULUJĘ CÓRECZKI

Kobitki to jednak wygrywają u sierpniówek
kassia181 teraz to kopniaczków będzie z każdym dniem więcej i więcej...;-);-) Tak jak widzę w jakim tempie mój brzuszek rośnie....
milusia83 oczywiście kochana ja baaaardzo mocno trzymam za Cibie kciuki

Czekam na szczegółowe relacje...pewnie pojawią się dopiero rano...:-( I kochanie nie zapomnij o zdjęciach...
Co do wizyty w elektrowni to cóż współczuję...kultura Polaków pozostawia wiele do życzenia....mój brzuch już na prawdę pokaźny, a jadąc w zatłoczonym tramwaju czy autobusie czuję wlepione we mnie zewsząd oczy...ale czy ktoś USTĄPI MIEJSCA? OTÓŻ NIE!!!!!

martuśka85 wiedza z netu jakoś mi wystarcza, dlatego żadnych pism dla kobiet w ciązy nie kupuję i nie czytam...
jagodka123 skąd te pochmurne myśli? Skoro z jednym sobie poradziłaś z drugim na pewno dasz sobie radę
Jestem tego pewna. Więc głowa do góry...na pewno jesteś i będziesz cudowną mamą...zresztą każda z nas ma czasem wątpliwości, ja co jakiś czas mam myśli w stylu czy dam radę, skąd będę wiedziała jak ubrać, karmić, jak radzić sobie z kolką, jakie lekarstwa można stosować...a TY JUŻ CAŁĄ TĘ WIEDZĘ POSIADASZ

Więc będzie dobrze...
cayra1984 dołączam się do pytania...Z tego co wiem:
3 komplety ciuszków dla dziecka
2x pidżamka dla mamy
wkładki laktacyjne
majtki poporodowe
podpaski maxi (bella ponoć takie ma
)
tantum rosa do przemywania się
biustonosze do karmienia

Coś jeszcze?
martuśka85 gdzie tam słaba jakość filmik jest boski wyraźnie widać jak Twoje maleństwo harcuje w brzuszku

S_A_R_K_A zakupy pierwsza klasa, a w zestawie ogrodniczki plus koszulka to się normalnie zakochałam:-):-) W sumie ja już dla maluszka z ciuszków wszystko mam...Mam jedank dylematy typu, podobają mi się takie np. małe spodeneczki, bluzy, właśnie ogrodniczki ale w tym pierwszym okresie to chyba nie praktyczne, dziecko szybko wyrośnie...ale jak kupione za grosze to warto

Bogusia86 a doszło już Twoje łóżeczko? Rozkładacie go czy czekacie do sierpnia? Jakie jest na żywo?

Ciamajdka słońce serdecznie Ci GRATULUJĘ CÓRECZKI

kassia181 teraz to kopniaczków będzie z każdym dniem więcej i więcej...;-);-) Tak jak widzę w jakim tempie mój brzuszek rośnie....
milusia83 oczywiście kochana ja baaaardzo mocno trzymam za Cibie kciuki

Co do wizyty w elektrowni to cóż współczuję...kultura Polaków pozostawia wiele do życzenia....mój brzuch już na prawdę pokaźny, a jadąc w zatłoczonym tramwaju czy autobusie czuję wlepione we mnie zewsząd oczy...ale czy ktoś USTĄPI MIEJSCA? OTÓŻ NIE!!!!!

martuśka85 wiedza z netu jakoś mi wystarcza, dlatego żadnych pism dla kobiet w ciązy nie kupuję i nie czytam...
jagodka123 skąd te pochmurne myśli? Skoro z jednym sobie poradziłaś z drugim na pewno dasz sobie radę

cayra1984 dołączam się do pytania...Z tego co wiem:
3 komplety ciuszków dla dziecka
2x pidżamka dla mamy
wkładki laktacyjne
majtki poporodowe
podpaski maxi (bella ponoć takie ma
tantum rosa do przemywania się
biustonosze do karmienia

Coś jeszcze?