reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
U nas słoneczko w końcu wyszło:tak: Zaliczyłyśmy z Basią dwugodzinny spacerek, po którym tak się zmęczyłam, że musiałam odbębnić drzemkę;-) Ciekawe co to będzie w 8 i 9 miesiącu ciąży:szok:
Monika-cieszę się, że wszystko dobrze i że na strachu się skończyło:tak: Gratuluję synka:-)
Pajkaa-ja używałam pasa, moja siostra też i byłyśmy zadowolone-co prawda nie nosi go się przez cały dzień, ale kilka godzin w ciągu dnia-skóra szybciej wróciła na swoje miejsce, a ćwiczenia zaczęłam dopiero po 3 miesiącach, ze względu na cc:tak:
Ehtele-my planujemy w czerwcu pojechać nad morze, ale nic konkretnego jeszcze nie wiem:rofl2:

Nie no... coś z tą wagą nie tak.
Jeszcze na wizycie 15 marca miałam na plusie 4kg a dziś się ważę i...dodatkowe 3.5kg!! Nooo bez przesady. Nie jem znowu aż tyle więcej,żeby tyć w takim tempie :-O
Grrrrrr

Ja po CC musiałam pasa używać inaczej w ogole bym nie wstała i chodziła..tak mnie bołąło jak brzuch jeszcze spory naciskał na rane a tak to wszystko trzymało w ryzach .
Przed spionizowaniem mnie położna kazałą kupić mężowi pas...

pogoda jest piekna piękna wprost

ja tez po cesarce pierwszej jestem ale pasa nie używałam,fakt, faktem jak się wstawało i chodziło szef ciągnął i ból był ale jakoś wytrzymałam ;-)

zauważyłam ze nie mogę spać w nocy, budzę się jest mi duszno ,nie mam czym oddychać normalnie jakaś masakra :(

dziewczyny taka piękna pogoda, ze szok :)
kupilam na targu truskawki za 5 zl za kg :) zrobie mojemu mężusiowi miks truskawkowy:)

co myslicie o tej karuzeli?
KARUZELA Z PROJEKTOREM I POZYTYWKĄ Wys. KURIER (978607071) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo fajna, sama zreszta wybralam bardzo podobna;-)

Nie no... coś z tą wagą nie tak.
Jeszcze na wizycie 15 marca miałam na plusie 4kg a dziś się ważę i...dodatkowe 3.5kg!! Nooo bez przesady. Nie jem znowu aż tyle więcej,żeby tyć w takim tempie :-O
Grrrrrr

Tak nieraz jest, ze waga moze szybko podskoczyc a pozniej stac w miejsciu, nic sie nie martw!

Ja dzisiaj mialam monitoring, skurcze slabe, dzidzia coraz bardziej szaleje, jestem dobrej mysli:):)
Przede mna blogie lenistwo:):)

Załączniki

• C0108_b_1..jpg
    C0108_b_1..jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tez po cesarce pierwszej jestem ale pasa nie używałam,fakt, faktem jak się wstawało i chodziło szef ciągnął i ból był ale jakoś wytrzymałam ;-)

zauważyłam ze nie mogę spać w nocy, budzę się jest mi duszno ,nie mam czym oddychać normalnie jakaś masakra :(

ja spie przy otwartym oknie :) bo inaczej bym sie chyba udusila.

Ta twoja jest śliczna:)
ja wcięłam loda truskawkowo-waniliowego. Teraz zabieram się za mus truskawkowy dla męża a potem za obiadek.
Więc pewnie pojawie sie dopieru jutro wieczorkiem bo badaniach.

QUOTE=polianna;5260149]Nie no... coś z tą wagą nie tak.
Grrrrrr

Tak nieraz jest, ze waga moze szybko podskoczyc a pozniej stac w miejsciu, nic sie nie martw!

Ja dzisiaj mialam monitoring, skurcze slabe, dzidzia coraz bardziej szaleje, jestem dobrej mysli:):)
Przede mna blogie lenistwo:):)[/QUOTE]

Ja mam właśnie tą po malej- jest genialna. Szum nie raz nam pomógł ją uśpić. co do projektora - dziecko jakoś wybitnie na to nie reaguje a niestty szybko wyczerpują się baterie przy tej funkcji.Korzystaliśmy więc głównie z muzyczki...

reklama
Do góry