M
milionka
Gość
dzag82 trzymaj się!!!
dziewczyny może założymy temat - wieści ze szpitala
dziewczyny może założymy temat - wieści ze szpitala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

trzeba ich pokochac

Od jakiego czasu (jak doroslysmy) czesciej to slyszymy z siostrami.Ale to my ich nauczylysmy okazywac uczucia
Misiek tez czesto podchodzi przytula ,caluje i mowi kocham
Cudne uczucie
z mężem codziennie jest kocham cię jak idzie do pracy, jakby coś się stało, to wiem, że chociaż to ode mnie usłyszał![]()

a co do męża...cóż..najwyraźniej któreś z Was musi mieć jaja
Ja tylko na chwilę. Zajrzałam na szybko żeby się pożegnać. Po dzisiejszej wizycie u mojej gin okazało się, że z moją szyjką nienajlepiej i właśnie jadę do szpitala. Trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko wróciło do normy. Do przeczytania za tydzień.

no co sie dzieje z nami, moze to taki etap glupi ze tu jakies schody sie zaczynaja znowu :/Ja tylko na chwilę. Zajrzałam na szybko żeby się pożegnać. Po dzisiejszej wizycie u mojej gin okazało się, że z moją szyjką nienajlepiej i właśnie jadę do szpitala. Trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko wróciło do normy. Do przeczytania za tydzień.
Pogoda u nas znow brzydka wiec nic za bardzo w planach nie mamy

mam nadzieje ze to nie swiadczy o mojej słabosci...