Agata kciukasy trzymam od nocy

nawet powiedziałam mężowi, że ma zacisnąć, bo koleżanka z forum ma wizytę a wszystkie bardzo to przeżywamy
Madziula27 powodzenia na wizycie! Kciuki też zaciśnięte! Ja też bym chciała do kosmetyczki przynajmniej paznokcie umalować, ale na razie leżakuję więc nic mi po ładnych paznokciach

Poza tym ja też śpię jak zabita, nie dość, że całą noc to mogłabym jeszcze cały dzień. Wczoraj miałam jakiś wyjątek, że tak przesiedziałam na forum. Od dziś znowu mam niemiłosiernego śpioszka
All-me ale słooodiii te ciuszki!

widziałam kiedyś te torciki jako prezent na chrzciny i do dzisiaj też myślałam, że to same pieluchy

ja ze spaniem mam to samo, cały dzień leżę, śpię a wieczorem czuję jakbym pole przeorała i bez problemu zasypiam jak zabita
Malgora ja dziś pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie przytuliłam ani wiadra ani kibelka tylko nie mogę wchodzić do kuchni

więc tego też Ci życzę tym bardziej, że jesteśmy w tym samym tygodniu i dniu ciąży

!!!
Malgora,Loleczka ja wczoraj całe Fakty przepłakałam, bo mnie wszystko doprowadzało do łez

mąż tylko przy mnie usiadł taki zrezygnowany i zaczął głaskać po głowie
All-me, Zaczarowana czyli teraz ja się zaliczam do tych trudnych sąsiadów :-) bo też mamy remont, przestawiamy ściany, wiercimy, stukamy, pukamy...szkoda mi sąsiadów, mam nadzieję, ze biedaki chodzą na dzień do pracy. U nas też jeszcze wszyscy się nie wprowadzili więc myślę, że sporo tych głośnych doświadczeń również przed nami