Madziula 27
Moderatorka
domi87 - ale mnie pocieszyłaś
Miałam nadzieję, że kremy pomogą
Moja mama pomimo, iż mało przytyła to i tak rozstępów się nabawiła. Czy mnie też to czeka ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem coraz bardziej pewna, że moje znieczulenie działało źle. Naprawdę nie widziałam żadnej różnicy po podaniu go, żadnej ulgi. Ale tym się nie sugerujcie musiało być źle podane ( oczywiście też na żelaznej wtedy jeszcze za kasę w 2008 roku) i nikt mi nie wierzył, że nie działa! Przy drugim porodzie nie brałam bo miałam indukcję i poszło raz dwa, trzy.To tak jak ja
Nastaw się, że weźmiesz znieczulenie, że zadziała idealnie i nie będziesz kompletnie nic czuła tylko położna będzie mówiła Ci kiedy przeć i urodzisz w 2 godziny!!! Dużo moich koleżanek właśnie tak rodziło, szczególnie na Żelaznej:-)