reklama
zaczarowana79
3*mama :-)
Ewcik, ja miałam dokładnie to samo po acuvue. Nie wiem co one w sobie mająJa od lat noszę soczewki, i tylko i wear, z visiona, a teraz spróbowałam air optix, bo w nich właśnie można spać, a w i wearach nie. Też fajnie się je nosi i można przysnąć nie bojąc się o siatkówkę oka
/ to są tzw day& night/:-)
marzycielka, dobrze że możesz rodzić naturalnie. To nie takie straszne, arekonwalescencja o niebo szybsza :-)

marzycielka, dobrze że możesz rodzić naturalnie. To nie takie straszne, arekonwalescencja o niebo szybsza :-)
Margo25
Fanka BB :)
Franek nie robiłam nic poza odświeżeniem więc nie ma jakiejś oszałamiającej zmiany
Mąż nic nie zauważył 
Witam się dzisiaj pierwsza
.Trochę poczytałam wczorajsze wypociny Wasze ale dość pobieżnie i później to nadrobię.Wczoraj mąż mnie zarejestrował do lekarza bo dostałam skierowanie na wykluczenie toksoplazmozy.Myślałam,że trochę poczekam ale jak pani w rejestracji usłyszała,że kobieta w ciąży, to uznała,że muszą mnie jak najszybciej przyjąć i jadę już dzisiaj.Mój gin powiedział,że to będzie tylko pogadanka bo igm mam ujemne a igg dodatnie i niby już to przeszłam...Ale zastanawia fakt po co on mnie tam wogóle wysyła.Niby musi i mam się nie martwić ale zobaczymy później...A w Olsztynie dziś pięknie słoneczko świeci
.Jak narazie nie odczuwam jeszcze tego,że mam wolne,zobaczymy,co będzie dalej.

franekkimono
Ewcik ja mam air optix ,dla mnie są super nic nie czuć że się ma na gałach i po wyjęciu oczy nie bolą
U was też piękne słoneczko??Kurczę czy to moje dziecko musi tak chorować,nadal trochę pokasłuje,chyba nas lekarz dziś czeka
Tu niby zdrowa przez dzień nie kaszle w nocy też nie a rano jak wstanie to ją trochę męczy.
U was też piękne słoneczko??Kurczę czy to moje dziecko musi tak chorować,nadal trochę pokasłuje,chyba nas lekarz dziś czeka

Maghdalena
Witam bez bólu głowy 
Dolares, pewnie masz bardzo ostrożnego lekarza co woli dmuchać na zimne i dlatego Cię wysłał, spokojnie i udanej wizyty.
Franek, zdrówka dla Córeczki!
Wszystkim - spokojnego i dobrego, słoneczneeeeego dnia
Dolares, pewnie masz bardzo ostrożnego lekarza co woli dmuchać na zimne i dlatego Cię wysłał, spokojnie i udanej wizyty.
Franek, zdrówka dla Córeczki!
Wszystkim - spokojnego i dobrego, słoneczneeeeego dnia
Loleczka
dzień dobry!myślałam, że mogę sobie badania w przychodni przyzakładowej porobić za friko (tak było kiedyś), a tu się okazało, że to juz nie działa...trudno...trzeba iśći zapłacić...Ja soczewki mam Johnsona o takie i tez dla mnie sa oki ACUVUE® OASYS® with HYDRACLEAR® PLUS | Soczewki kontaktowe ACUVUE®
Ja (o dziwo) też bez bólu głowy Witam Was dziewczyny :-)
Z takiego słoneczka nic tylko trzeba korzystać
Tym bardziej, że będzie z nami tylko do środy ponoć 
Ja noszę acuvue advance with hydraclear i zbieram się psychicznie na operacje od kilku lat i się zebrać nie mogę bo nie wierzę żebym im się tam wyrwać nie próbowała jakbym widziała, że coś mi się do oka zbliża
Z takiego słoneczka nic tylko trzeba korzystać

Ja noszę acuvue advance with hydraclear i zbieram się psychicznie na operacje od kilku lat i się zebrać nie mogę bo nie wierzę żebym im się tam wyrwać nie próbowała jakbym widziała, że coś mi się do oka zbliża

Ostatnia edycja:
Madziula 27
Moderatorka
Cześć Kobietki
W Warszawie piękne słoneczko, aż nie chce się siedzieć w domku
Dzisiaj cały dzień jestem sama w domu M ma służbę i wróci dopiero jutro
Ale na szczęście jesteście WY
Czy któraś z Was zna się na laptopach? Otóż kupiłam wczoraj nowy laptop i jak piszę do Was to nie działa mi klawisz ENTER? M w pracy i nie mam kogo się poradzić 
reklama
zaczarowana79
3*mama :-)
Witam się i ja:-) :-)Zenia mam to samo. Też się zbieram, i zebrać nie mogę bojak sobie obejrzałam jakby to miało wyglądać... to chyba mi się odechciało.
Loleczka, u mnie też tak jest że jeżeli nie kieruje Cię firma to musisz płacić, ale ja idę wtedy do kadr i proszę o wystawienie skierowania np do okulisty, lub podstawowe badania, bo "czuję że mi się stan zdrowia pogarsza/wzrok/:-) i dają bez problemu skierowanie na badania dodatkowe.:-)
Franek, to my takie same soczewki nosimy. Naprawdę są niezłe.:-)
W Wawie, słoneczko świeci, mój batalion wymaszerował , aja mogę się oddać...sprzątaniu:-) Miłego dnia dziewczyny.;-)

Franek, to my takie same soczewki nosimy. Naprawdę są niezłe.:-)
W Wawie, słoneczko świeci, mój batalion wymaszerował , aja mogę się oddać...sprzątaniu:-) Miłego dnia dziewczyny.;-)