reklama
Ewcik nie martw się, serduszko na tym etapie jeszcze się rozwija i ma prawo trochę zwalniać. A na połówkowym wszystko było ok? Tzn. Budowa serca?
Loleczka mój Staś póki nie poszedł do przedszkola, to też nigdy nie chorował. Niestety później jak już zaczął to przeszłam bardzo intensywny kurs z opieki nad chorym dzieckiem i diagnozowania czym się przejmować a czym nie
nektórzy pediatrzy każą brać przeciwgorączkowe np dopiero przy 38,5. pilnuj, żeby mały dużo pił, to wysiusia wirusa;-) i trzymaj się dzielnie przy tej pierwszej gorączce;-):-)
M.lena myślałam o takim zwyczajnym bikini tylko dwa numery wieksze
Nie wstydź się swojego brzucha, ludzie patrzą, ale wydaje mi się że z sympatią
ok, moźe w 9 miesiącu jest już gigantyczny, ale teraz jeszcze mamy ładne, zgrabne brzuchy i trzeba się nimi pochwalić.
Chrobek ja mam tak samo;-)
Loleczka mój Staś póki nie poszedł do przedszkola, to też nigdy nie chorował. Niestety później jak już zaczął to przeszłam bardzo intensywny kurs z opieki nad chorym dzieckiem i diagnozowania czym się przejmować a czym nie

M.lena myślałam o takim zwyczajnym bikini tylko dwa numery wieksze

Nie wstydź się swojego brzucha, ludzie patrzą, ale wydaje mi się że z sympatią

Chrobek ja mam tak samo;-)

_Ewcik_
Fanka BB :)
allme nie dał mi żadnego skierowania, nic nie mówił o dalszej diagnostyce.. to nie jest mój lek prowadzący, poszłam, żeby zweyfikować to co moja ginka na połówkowym mówiła, a tu takie coś wyszło 
toska w budowie serca wszystko ok, komory, przedsionki, aorta, pień płucny..

toska w budowie serca wszystko ok, komory, przedsionki, aorta, pień płucny..
Margo25
Eweli ja się nastawiałam na łososia cały tydzień :/ no, ale jak tak dalej mi pójdzie to nic dziś nie ugotuję :/ a szkoda, bo ryba zdrowa! Oooo! ;-)
Dziewczyny, pamiętam jak mi siostra mówiła na początku ciąży, że może się zdarzyć arytmia u dziecka, ale uspokajała mnie, że nie mam wtedy panikować, bo takie rzeczy się zdarzają.
To na pewno nic przyjemnego i każda matka wtedy się martwi, ale proszę Was tylko kochane bez paniki, bo to gorsze dla dzidziusia.
Dziewczyny, pamiętam jak mi siostra mówiła na początku ciąży, że może się zdarzyć arytmia u dziecka, ale uspokajała mnie, że nie mam wtedy panikować, bo takie rzeczy się zdarzają.
To na pewno nic przyjemnego i każda matka wtedy się martwi, ale proszę Was tylko kochane bez paniki, bo to gorsze dla dzidziusia.
Ostatnia edycja:
Izka87
basia ja mam też taki kłucia w szyjce, właśnie jakby ktoś szpilkę wbijał i tak po środku brzucha też mi się takie coś zdarza, więc skoro tyle dziewczyn to ma to chyba normalne i nie ma co się przejmować 
laseczki ja dzisiaj wizytuję o 14:30 więc trzymcie kciuki, ale skoro wczoraj z szyjką było ok to myślę, że dzisiaj mój gin co najwyżej zwiększy mi dawkę fenoterolu na twardnienie i pewnie będziemy odstawiać duphaston ehh ciekawe czy nie będzie po tym żadnych cyrków
laseczki ja dzisiaj wizytuję o 14:30 więc trzymcie kciuki, ale skoro wczoraj z szyjką było ok to myślę, że dzisiaj mój gin co najwyżej zwiększy mi dawkę fenoterolu na twardnienie i pewnie będziemy odstawiać duphaston ehh ciekawe czy nie będzie po tym żadnych cyrków
Maciejkaa
Witam przy herbatce :-)
Moje maleństwo kopie coraz częściej i coraz mocniej hihi aż brzuszek podskakuje
często się tak jakby wypycha ze czuje taki nacisk. Lubi też się ze mną bawić i opowiada na moje zaczepki a jak za nim zatęsknię to go budze i już go czuje :-) cudowne uczucie 
Pepek jeszcze na swoim miejscu ale coraz płytszy..
Dziewczyny zauważyłam ze często myślicie mnie z Maciurka hihi - Maciurko jednoczmy się
Jutro idę do dermatologa. Udało mi się wbić na miejsce innej dziewczyny
Margo - Boże współczuję Ci. Ja wcale nie miałam mdłości więc tym bardziej Cie podziwiam ..
M.Lena - ja też z tych co nawet uda się będę krępować latem pokazać a co dopiero strój założyć
Chrobek - uła to gorąca z Was para
mnie nie można dotknąć jak spie 
Ewcik - nie martw się
serduszko jeszcze nie jest do końca usprawnione i ma prawo płatac figle ale niczym to nie grozi - tak mi gin powiedziała.
A na obiad - ziemniaczki jajka sadzone surówka z warzyw ?
Izka - &&&&
Moje maleństwo kopie coraz częściej i coraz mocniej hihi aż brzuszek podskakuje

Pepek jeszcze na swoim miejscu ale coraz płytszy..
Dziewczyny zauważyłam ze często myślicie mnie z Maciurka hihi - Maciurko jednoczmy się

Jutro idę do dermatologa. Udało mi się wbić na miejsce innej dziewczyny
Margo - Boże współczuję Ci. Ja wcale nie miałam mdłości więc tym bardziej Cie podziwiam ..
M.Lena - ja też z tych co nawet uda się będę krępować latem pokazać a co dopiero strój założyć
Chrobek - uła to gorąca z Was para

Ewcik - nie martw się
A na obiad - ziemniaczki jajka sadzone surówka z warzyw ?
Izka - &&&&
Ostatnia edycja:
All-me
Ewcik mój lekarz zrobił z tego aferę i kazał mi jechać do centrum zdrowia matki polki bo mają najlepszy sprzęt. Leżalam 3 dni w szpitalu. Dał mi skierowanie. Skontaktuj się może że swoim prowadzącym. Będziesz spokojniejsza! Mnie też mówili że serduszko może zwalniać a położenia w szpitalu mówiła że nawet jak kobieta jest przeziebilam to do tego stopnia może to wpływać na maluszka. Także będzie dobrze ale trzeba to sprawdzić.
All-me
A słuchajcie hehe
) wczoraj późnym wieczorem ja już spalam a mąż oglądał tv
) obudzilam się Ok polnocy i przylapalam męża że wcina moje chipsy
) no i z sypialni krzycze do niego żeby nie zjadł wszystkich.. No i chyba obudzilam mała bo nagle po moim krzyku zaczęła podskakiwać
)
To jest możliwe że mój krzyk ja obudził czy taki zbieg okoliczności??
To jest możliwe że mój krzyk ja obudził czy taki zbieg okoliczności??
Ostatnia edycja:
reklama