reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Czesc ;-)

Taka j. super ze paczuszka juz wyslana :-D

Marzycielka dzieki za info dot filmu, do kina sie nie wybiore haha
ulala 4 kurierow, jak Ty to ogarniesz, pozabijaja sie bidaki przez drzwiami ;-)

Quincy kciuki za egzaminy :-D

Wczoraj pralam, dzisiaj piore i prasuje wczorajszy stos ubranek a do tego jeszcze koszulki meza, heh caly dzien z zelazkiem w reku!
a na 16sta kolejne zajecia w szkole rodzenia, dzisiaj chyba bede sama, maz w Tarnowie, nie wiem czy zdazy :-(

reklama
Miciurka gdzie Ty byłaś?? Co u Ciebie, jak się czujesz i w ogóle?

Quincy kciuki zaciśnięte, chyba już walczysz z angielskim!

A ja teraz będę czekać z niecierpliwością na paczkę, ma przyjść między 10 a 13, oby!

Witam z rana :-)

Wczoraj już nie miałam sił pisać.. Odebraliśmy wózek, kupiliśmy przy okazji wanienkę, później przyszli teściowie oglądać furkę dla malucha i trochę posiedzieli..

Marzycielka, jak film średni to nie idę do kina :-p poczekam, aż będzie do ściągnięcia i zobaczę sobie w domu.

Ja już wczoraj popołudniu dostałam dwie paczki kurierem, a zamawiałam w poniedziałek wieczorem, więc bardzo szybko :-)

Miciurka, witaj ;-) masz rację, teraz jakoś szybko ten czas leci :-) a imię dla Synka już wybrane?

Quincy, trzymam kciuki za egzaminy !! a to Ty masz jakąś wadę serca, czy tylko chcieli to sprawdzić ? ja od 3 trymestru mam czasami kołatania serca i strasznie mnie to denerwuje.. niby może się to zdarzyć bo serce pompuje więcej krwi itd. ale i tak mnie to martwi..

Madziasek, fajnie, że już masz ubranka poprane i poprasowane, ja muszę czekać aż kupimy komodę bo nie mam gdzie ich na razie układać..

Taka j., daj znać jak paczka dojdzie ;-)

Dzisiaj zabieram się za pranie, przebieranie pościeli i prasowanie.. W końcu pogoda dopisała, więc można działać :-)

Quincy trzymam kciuki za egzaminy.

Madziasek ja moją kupę wypranych rzeczy włożyłam do szafki i prasuje na raty. No i trzymam kciuki, żeby mąż zdążył.

Dwie przesyłki już przyszły, jeszcze dwie.
Dzisiaj mam kolejną wizytę u dentysty, jestem już zmęczona tymi wizytami. Dzisiaj ostatnie zajęcia w szkole rodzenia.
Poza tym mam od rana schizę Adrianek wczoraj mało się ruszał, dziś od rana nie jestem pewna czy czuje jego ruchy i panikuje.

Dzięki za kciuki ! Dały radę, bo zaliczyłam ten nieszczęsny angielski ! :-D

Poza tym 3 z matmy i dowiedziałam się że będzie piękna 4 z chemii :-D

Jest pięknie, zwłaszcza, że w przyszłym roku będę miała tylko polski, angielski, historię i matmę. Reszta przedmiotów "odpada" w tym semestrze, więc czwóreczka z chemii na świadectwie jak najbardziej mi odpowiada.;) No i przy małej będzie mi łatwiej mając do ogarnięcia 4 przedmioty, a nie 10 jak teraz ;)

basia89 - pytałaś o wadę serducha. Nie, nie mam wady, była to obserwacja w jej kierunku, ponieważ podczas wizyty u internisty (miałam kaszel alergiczny) lekarz wysłuchał szmery na sercu. Ginekolog stwierdził, że owszem, w ciąży mogą występować, jednak po 32 tyg ciazy, wiec dostalam skierowanie do szpitala. Zrobili mi EKG i echo, wyszło że jest to szmer hiperkinetyczny (ten "ciążowy), który ujawnił się wcześniej przez to, że miałam silną anemię.

marzycielka81 - jedź może do szpitala/przychodni na ktg. Zawsze będziesz spokojniejsza ;)

Moja mała z kolei dzisiaj strasznie wariuje, aż sie zastanawiam czy to nie jest jakiś zły przejaw.

Quincy gratulacje!! Super, że będziesz miała mniej przedmiotów w przyszłym roku, na pewno dasz radę!

Fajnie, że zdecydowałaś się kończyć szkołę będąc mamą i nie przerwałaś jej, moja matka zaszła w ciąże w trakcie liceum i przerwała szkołę, potem musiała wieczorowo ją kończyć.

reklama
Wpadlam na chwilke bo mam przerwe od prasowania, pomalowalam paznokcie u stopek i pomodrowalam nogi depilatorem, a teraz wcinam arbuza :-D

Quincy super ze kciuki pomogly!

Marzycielka kciuki za wizyte u stomatologa ;-) Skoro dzisiaj ostatnie zajecie w szkole to ile ich bylo? Bo kurcze ja nie zdaze przerobic wszystkiego, tak sie spieszyli z nastepnym turnusem ciezarowek ze zamiast w 24 tygodniu zaczelam zajecia w 28 tyg!
Jesli u mnie maly sie nie rusza, siadam na lozeczku, macam brzuszek by sprawdzic gdzie jest maluszek i go zaczepiam, potrzasam tez brzuszkiem i zawsze dziala, moze sprobuj, moze pomoze :-D

Basia gratuluje zakupu wozka i wanienki, powodzenia z praniem i prasowaniem :-Dzmykam dalej prasowac ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry