• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

N
Anulek szkoda, że nie byłaś. Mało ćwiczyłyśmy i były też dziewczyny z passerami. Więcej gadania było o tym jak nasi faceci mają nam robić dobrze podczas tych godzin porodu;-)

Jakoś mi to przekażesz mam nadzieję;)) Mi ten pessar jakoś wpłynął na lenistwo, nic tylko bym się larwiła :-) a jaką mi to sprawia przyjemność:-)

Maggie
kciuki zaciśnięte !

Słodkich snów Drogie Panie;-)

reklama
Witam dziewczęta z rano jako 1:-)
Witam się z gorącym kakao i serkiem z ananaskiem:-)
Spaćcoś ostatnio nie mogę zasypiam przed 24 a budzę się przed 5 rano-o co chodzi?:baffled:

Witam
Lana ja tez tak mam często, ostatnio budze sie jak tylko moja druga polowa do pracy wstaje a wstaje cos przed 6. W dodatku nawet jak czasami sobie chce jeszcze pospac to po 5-10 min od takiego przebudzenia wlacza mi sie zassawka glodowa i nie ma ze boli nie da rady spowrotem usnąc musze wstac i zrobic sobie papu bbo nie wytrzymam, a jak juz wstane to nie wracam do wyrka, no chyba ze ok godz 12-13 jak mnie sie zachciewa drzemki

Dzień dobry dziewczynki:)

Ale się uśmiałam z Waszych psio-mężowych opowieści. Mój małżonek twierdzi,że ostatnio trochę wyluzowałam:) ale wcześniej jak miałam różne jazdy to mówił: "Koledzy mnie przed tym ostrzegali, przetrzymam to, za parę miesięcy urodzisz to podobno zajmiesz się dzieckiem i dasz mi spokój:-)" i nie wkurzaj się na takiego....

Miłego dnia:)

Witam sie i ja...
noc taka se czuje sie niewyspana czekam na bulki i robie sniadanie bo ssie mnie masakrycznie...teraz popijam herbate i oszukuje burczac brzuszek ....
Maggie maz Cie podsumowal nie ma co <hahahha>:-)
Lana, Biedroneczka tez miewam takie noce ...

Przykro mi Kobietki, że kiepsko sypiacie. Rozumiem Was bo też długo miałam ciężkie noce. Teraz natomiast od tygodnia śpię jak niemowlak, 2 pobudki na siusiu i potem od razu spanko. A wszystko dzięki zabiegowi, to wspaniałe uczucie móc zwyczajnie się położyć bez 15-minutowego poszukiwania pozycji, w której ręka boli najmniej i pobudek nocnych wywołanych tymże bólem.

Cześć ślicznotki...
a ja mogę spać i uwielbiam spać. Teraz nawet w dzień podsypiam. Budzi mnie mąż tak rano bo przesypiałam za dużo dnia i jak się budziłam byłam przespana. A dziś przywiałam się z porcelaną....Fuuuu;( Czuję się okropnie, żołądek mi szaleje- mam nadzieję, że to nie powrót ciążowych dolegliwości co się za mną do chyba 5 miesiąca ciągnęły

Witam sie z rana i ja..;) Boziu jak wy lecicie z tymi postami a ja nie umiem was nadrobic... chyba wyszłam z wprawy. ;) Przepraszam kochane ale chwilowo bede troszku zacofana w postach..;( a teraz czas na te dobre wieści..byliśmy wczoraj u Karolka... no i małymi kroczkami do przodu... mały zdjęcie płucek ma juz coraz lepsze... no i nawet podali mu bardzo małe ilości pokarmu i nie zwrócił ich..<jupi> ..a to jest najważniejsze..;) otwierał oczka ..robił słodkie minki i kazał pozdrowic wszystkie ciocie..;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry