• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Dobry:)
My śpimy dniami i nocami, bez problemu, ale to tak od 2 tygodni, wcześniej 6 i na nogach...a też należę do tych co kochają spanko:)

Monilla super wiadomości, buziaki dla Karolka:)

Devi ale macie super, korzystajcie ze słonka, miłego wypoczynku:)

Monila -SUPER WIEŚCI KOCHANA!!!!!!!!!!Teraz będzie już co raz to lepiej -zobaczysz:tak:.Słodkie całusy dla Karolka!!!!!!!!!!!!!!:-)
Właśnie wyliczyłam,że za 6 tyg. będzie u mnie cesarka:-)
No tak znowu mnie ssie idę oblukać co tam w lodówce siedzi :tak:

Witam :-)
Monila super wieści! dzielny Karolek! :-)

Lana oby ten czas szybko Ci zleciał :-) a najlepiej jak by był już koniec sierpnia i wszystkie nasze maluszki na świecie! :-)

Ostatnia edycja:
A ja wstałam dziś o 10 :szok: i witam się z Wami.
Monila, super wieści, oby było ich jak najwięcej. Buziaki dla Karolka :-)
Co do syfienia przez psy, to ja też mam już dość :wściekła/y: mam boksera, który się trochę ślini, leci mu coś z pindola, a do tego teraz się leni :crazy: masakra. Chodzę tylko z miotłą, mopem i odkurzaczem na przemian, a piesek jak mnie widzi to leży i merda tym swoim kikutem. Nic to, tak jak któraś z Was pisała ( nie pamiętam która) obawiam się iż mój syn także urodzi się z sierścią na ciele :-)
U mnie fajny chłodek, choć słoneczko nieśmiało się przebija. Jadę zaraz na zakupy, muśzę kupić jakieś chusteczki w pudełku, bo nakupiłam hurtowo tych z pampersa, a one są bez pudełka i jeszcze muszę kupić jakiś koszyczek na pierdołki dla małego, no i oczywiście czereśnie :-D

Bishopka - podziel się ze mną proszę czereśniami,bo ja ich nie jadłam 7 lat :-( marzą mi się takie polskie w dużej papierowej torbie... mmmmm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry