reklama
cokies
Fanka BB :)
dobry deń
ale się uśmiałam z rozchlapciochy hihihihihi
sagaa powodzonka
LANA wczoraj wspominalysmy ciebie ( ze cie nie ma na forum) i chyba Maggie trafnie powiedziała że nowym wóziem jedźisz
pochwal się nam
dziewczyny może zróbmy nocne dyzury na forum i bedzie aktywne 24 h, masakra dzisiaj jakas była jak nie zgaga to normalnie nie mogłam zasnąć, a jak zasnęłam to wstać siusiu i tak całą noc, jestem zmęczona...
chyba muszę się wyprowadzic z sypialni żeby nikogo nie budzić eeehhh.....
ale się uśmiałam z rozchlapciochy hihihihihi
sagaa powodzonka
LANA wczoraj wspominalysmy ciebie ( ze cie nie ma na forum) i chyba Maggie trafnie powiedziała że nowym wóziem jedźisz

dziewczyny może zróbmy nocne dyzury na forum i bedzie aktywne 24 h, masakra dzisiaj jakas była jak nie zgaga to normalnie nie mogłam zasnąć, a jak zasnęłam to wstać siusiu i tak całą noc, jestem zmęczona...
chyba muszę się wyprowadzic z sypialni żeby nikogo nie budzić eeehhh.....
mucha_nie_siada
saga, powodzenia. Już masz tak zaawansowaną ciążę, że nie ma obaw!
Opiekunka Li jest mistrzem irytowania mojej osoby
. Chociaż.. mogłaby rywalizować z moim mężem, którego ostatnio najchętniej wystawiłabym za drzwi i udała, że nigdy go nie było
.
Opiekunka Li jest mistrzem irytowania mojej osoby

T
taycia
Gość
Witam !
W sumie nie śpię już od 6.30,bo musiałam pojechać dokarmić bezdomnego kotka,który zawsze czeka kilka domów dalej (zawsze to robił mój Ukochany,ale że go nie ma, ten obowiązek przypadł mi). Średnio mnie to cieszy,ale nie mam serca zostawić tego kociaka cały dzień bez jedzenia jak wiem,że on czeka (ale tylko z rańca).
Dzisiaj idę na miasto z koleżanką,a potem wizyta w szpitalu .... i dzień jakoś zleci...
Sagaa - trzymaj się ciepło!
I dalej nie pamiętam
w ogóle coś z samego rana brzuch mnie boli.... idę zjeść sobie magnezik....
W sumie nie śpię już od 6.30,bo musiałam pojechać dokarmić bezdomnego kotka,który zawsze czeka kilka domów dalej (zawsze to robił mój Ukochany,ale że go nie ma, ten obowiązek przypadł mi). Średnio mnie to cieszy,ale nie mam serca zostawić tego kociaka cały dzień bez jedzenia jak wiem,że on czeka (ale tylko z rańca).
Dzisiaj idę na miasto z koleżanką,a potem wizyta w szpitalu .... i dzień jakoś zleci...
Sagaa - trzymaj się ciepło!
I dalej nie pamiętam

Tonya
Zadowolona z życia :)
Cześć wszystkim :-)
Już laboratorium z rana odwiedziłam, jakoś na tej mojej wsi nikt nie chce mnie bez kolejki puścić...jednak chyba rozważę przenosiny do Bydgoszczy ;-)
Sagaa cieszę się, ze dziś już lepiej, powodzenia na wizycie!
Dominic rozumiem Twoje rozczarowanie NFZ, człowiek o tym nie myśli dopóki problemy ze zdrowiem się nie pojawią. Powodzenia w tej walce z wiatrakami życzę
Lana tak sobie właśnie wyobrażałam Twój wczorajszy dzień
Taycia Ty to masz serducho wielkie chyba dla wszystkich kociaków :-)
Słońce świeci chyba dziś wypiorę jakieś mini ciuszki :-) Ale to będzie super wyglądać na moim balkonie :-)
Już laboratorium z rana odwiedziłam, jakoś na tej mojej wsi nikt nie chce mnie bez kolejki puścić...jednak chyba rozważę przenosiny do Bydgoszczy ;-)
Sagaa cieszę się, ze dziś już lepiej, powodzenia na wizycie!
Dominic rozumiem Twoje rozczarowanie NFZ, człowiek o tym nie myśli dopóki problemy ze zdrowiem się nie pojawią. Powodzenia w tej walce z wiatrakami życzę

Lana tak sobie właśnie wyobrażałam Twój wczorajszy dzień

Taycia Ty to masz serducho wielkie chyba dla wszystkich kociaków :-)
Słońce świeci chyba dziś wypiorę jakieś mini ciuszki :-) Ale to będzie super wyglądać na moim balkonie :-)
mucha_nie_siada
anka, ja mam co 1,5-2 tyg
. No ale ciąża tak przebiega rewelacyjnie, że nic tylko u lekarza siedzieć ;-). A tak serio to chyba od 32 tyg. powinno się chodzić co 2, maksymalnie 3 tyg.

cokies
ja jeszcze mam co 3 tyg
reklama