• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Ale lecicie z koksem !!!!! Jak torpedy ... :shocked2:

cokes - rozumie ze chcesz spokoju i ciszy po porodzie. Ja własnie ciesze się ze mieszkam teraz w Norwegii - jeśli chodzi o poporodowy spokój :tak: Mam tu tylko szwagra z żoną i 2dzieci :). Rodzice moi przyjada może we wrześniu. Jednak wiem że za odwiedzinami zatęsknie jak tylko mnie handra chwyci i wtedy pomyśle " jejku w Polsce to zawsze ktoś by przyszedł pogadać, pomógł... " Tak to jest :baffled:

agulalula koszula furore napewno zrobi :):) Tekst wyrąbany w kosmos :-D

JJ witaj po przerwie :) odwiedzaj nas częsciej :):)

Połowy zapomniałam co napisać ale to tak jest jak za dużo do nadrobienia sie nazbiera.... :-( Trzeba się za obiad zabrać :nerd: a jak mi się nie chce brrr....

Marcelina wiem co to znaczy powodzenia heh mnie szybko poszlo nawet i opanowalm to tak ze na siedzaco prasowalam a siedzialam na koszu w wikliny gdzie trzymamy brudne rzeczy do prania;-)
no Nadzieja wiem co to znaczy nadrabianie Hahahaha ja na razie jestem na biezoca ale pewno znowu bedzie czas ze bede godzinami czytac ;-)

Do Bry dziewczeta
Nie było mnie kilka dni, ale sie zdecydowalismy na maly spontaniczny wypad do domków letniskowych nad jeziorko. Pieknie cicho zdala od szumu miasta hehehe, lasek niedaleko w jeziorku ciepła woda, full letniskowców dzieci itp wiec niby cicho ale dookola gwarno hehehe
Postaram sie was nadrobic ale nie wiem jak to pojdzie :-D;-) a moze ktos mi w srocie powie co sie u was dzialo przez ostatni tydzien albo ciut wiecej, jakies porody, malenstwa na swiecie itp

Cześć laski;-)

Nie wiem jak wy ale ja dziś się dziwnie czuje..... jakieś takie ciśnienie jest chyba że mam wrażenie że zaraz zemdleje......:baffled:

Przyszedł mój antyszczekacz....ale za chiny nie umiem go ustawić hehe:confused:
W każdym razie działa bo jakiś przycisk testowy jest i jak włączyłam to mój pies nie wiedział co się dzieje i uciekł haha:-D a teraz chodzi obok mnie i dziwnie sie patrzy:-)

Boshe ja tu widzę że wy juz popakowane a ja nawet torby nie mam odpowiedniej...:dry:
Czekam na wózek, na łóżeczko i jeszcze kilka pierdół muszę kupić..... a czas leci......

:-)

taycia
zazdroszczę temperatury u mnie dziś ma być 31' nigdzie się nie ruszam, bo już nie mogę oddychać, a nogi to mnie palą żywym ogniem.

Leje źle, upał źle ...kurcze, ale u nas nie ma takiego fajnego wyważonego lata o np. 20'

akutan
mnie od paru dni tak mdli, że wczoraj musiałam się położyć, bo i w głowie mi się kręciło i słabo było...mam nadzieję, że to przejściowe, ale dziś czuję, że będzie powtórka:no:

JJ witaj ;-)! Już niewiele Ci zostało...

Ja wczoraj 6 pralek wyprasowałam w niecałe 2h :tak:

Normalnie leci ze mnie :szok: i brzuch boli, uciekam i czekam na wieczór ...

reklama
Marzenixx ty się martwisz, żeś niegotowa w 34 a ja 38 zaczynam i dopiero piorę ciuszki a i nie mam jeszcze materacyka, przewijaka, tetry, butelki, smoczków i kosmetyków. Torba jest ale muszę wyczyścic i spakować. No i koszulę kupić bo do porodu mam po F. ale po przydałaby się nowa. Stanik do karmienia na razie jeden mam - czarny. Muszę dokupić biały miękki i jeden sztywniejszy na fiszbinach na wyjscia, bo w tych miękkich to okropnie piersi wyglądają pod bluzką tym bardziej, że teraz jeszcze ciepło będzie z 2-3 miesiące :cool2:......

A co do samopoczucia.....ja mam tak od początku czerwca. Co się trochę pokrzątam i coś porobię to mi słabo od razu i mam wrażenie że zemdleję.....a ciepłe dni są najgorsze :no: Ale ja mam niskie ciśnienie i to się chyba baardzo przyczynia do tego stanu.

Biedroneczka fajny wypad, taki sponton . Sper, że udany.

Dzieki za ponowne powitanie :tak:. Znaczy, że mnie jeszcze ktoś pamięta ;-):happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry