• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Mucha Ciebie to nawet w wariatkowie nie przyjmą, więc nie reagujemy na to :-D:-D:-D
A mnie sie coś cięzko oddycha dzisiaj, a pod koniec ciązy niby ma sie lepiej oddychać- nie rozumiem :-D

zgadzam sie co do muchy:-D
mnie też ostatnio źle się oddycha a tez słyszałam ,że pod koniec powinno być lepiej. Czy to znaczy,że u mnie to jeszcze nie koniec????????????

JJ pamiętamy i witamy ponownie:)

Biedroneczka dominic i sylvib już urodziły:)

i resztę zapomniałam...

a gdzie szuszu?

reklama
zgadzam sie co do muchy:-D
mnie też ostatnio źle się oddycha a tez słyszałam ,że pod koniec powinno być lepiej. Czy to znaczy,że u mnie to jeszcze nie koniec????????????

JJ pamiętamy i witamy ponownie:)

Biedroneczka dominic i sylvib już urodziły:)

i resztę zapomniałam...

a gdzie szuszu?
Też sie przeraziłam, że miał byc koniec, a ja chyba z Muchą pójde dopiero rodzic :-D w grudniu.
Bishopka, mówisz że nie ma dla mnie miejsca na ziemi poza moim mieszkaniem?:-D A zastępczego to mi nie dali, mam jakiś swój przedpotopowy, co prawda ma jakiś piździałkowaty aparat, ale proszę Ciebie, on nie uchwyci piękna mojego synusia :-D
Pieknego ??
confused.gif
ja to mówie, że o moim beda mówili - tfu tfu tfu jaki brzydki, cały tato :-D

Mój też stwierdził, że może robic wszystko byle nie prasować i tej wersji się trzymamy, robi wszystko, tylko nie prasuje, a ja nie robie nic bo juz poprasowałam :-D
Moja mamcia jest juz po badaniu i jest ok, ma tylko jakis stan zapalny. Dziekuje wszystkim, które trzymały ze mna kciuki za mamę.

:-)

taycia
zazdroszczę temperatury u mnie dziś ma być 31' nigdzie się nie ruszam, bo już nie mogę oddychać, a nogi to mnie palą żywym ogniem.

Leje źle, upał źle ...kurcze, ale u nas nie ma takiego fajnego wyważonego lata o np. 20'

Karolaola - hahaha...no u Nas jak temp. dosięgną 20'C to już lato w pełni i Irlandczycy kąpią się w oceanie...brrr.... :-)trzeba korzystać,bo to Irlandia i zaraz pogoda się zmieni...
JJ - witam ponownie! i pamiętam Cię dobrze,bo podobnie jak z Agulaula pochodzimy z tego samego, uroczego miasta za którym o dziwo meeega tęsknię :-)

Hmmm...z tym prasowaniem dobry pomysł...spytam się Męża,ale on pewnie powie,że on już na dzisiaj skończył pracę :-)

A jak wasza waga Kochane?? moja jakaś dziwna, tydzień temu było już +13, dzisiaj się ważę + 12 (może dlatego,że jeszcze obiadu nie było). Ile jeszcze kg dojdzie któraś wie? :-)

Bishopka to ja z Wami w grudniu:-D chociaż mam co parę minut takie napady tego kłucia,że mam wrażenie,że zaraz urodzę!!!
Super,że z mamą ok.

a ja właśnie ochrzaniłam męża przez tel ,że mógł mnie wcześniej zapłodnić bo teraz to ja się męczę w taki upał:-D

Marzenixx ty się martwisz, żeś niegotowa w 34 a ja 38 zaczynam i dopiero piorę ciuszki a i nie mam jeszcze materacyka, przewijaka, tetry, butelki, smoczków i kosmetyków. Torba jest ale muszę wyczyścic i spakować. No i koszulę kupić bo do porodu mam po F. ale po przydałaby się nowa. Stanik do karmienia na razie jeden mam - czarny. Muszę dokupić biały miękki i jeden sztywniejszy na fiszbinach na wyjscia, bo w tych miękkich to okropnie piersi wyglądają pod bluzką tym bardziej, że teraz jeszcze ciepło będzie z 2-3 miesiące :cool2:......
A co do samopoczucia.....ja mam tak od początku czerwca. Co się trochę pokrzątam i coś porobię to mi słabo od razu i mam wrażenie że zemdleję.....a ciepłe dni są najgorsze :no: Ale ja mam niskie ciśnienie i to się chyba baardzo przyczynia do tego stanu.
:

jakbym była tak jak ty w 37 tc to chyba bym już wogóle w panike wpadła :/
nie no ja tak planuje juz do konca przyszlego tygodnia byc gotowa ze wszystkim :) na szczescie ciuszki juz dawno mam poprane i poprasowane :)
Ja tez mam niskie ciśnienie, i dzis poprostu ledwo żyje.....nie chce mi sie nawet rąk podnosić :/

reklama
maggie a nie powiedział ci jak u nas w szpitalu "ruska" ?? :-D chyba czytałas jak to opisywalam?
A klucie jest związane z naprezaniem sie wiezadel od uciskajacego dziecka i macicy, cos kolo tego mi lekarz mówil. :-D
taycia ja przytaylam mało, bo tylko (a może aż :-D) 9 kg, ale pilnowalam sie, bo przed ciąza ważyłam niemało. Miałam tez tendencje spadkowa i około 32 tygodnia spadłam kilo w dól. ale lekarz stwierdzil, ze tak bywa i takie "gramy" nie sa szkodliwe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry