• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Marcelinaa, to przekichane. Mój kiedyś był kelnerem, to musiał codziennie sobie prasować koszule, więc mi nie mydli oczu że nie potrafi :-D.

maggie, kłucie też może oznaczać lekkie rozchodzenie się spojenia łonowego. Pocieszę Cię, że mnie również napindala równo. I nie ma dobrej pozycji, żeby mniej bolało.

No i odezwał się mój kręgosłup. Ledwo daję radę. Kiedyś, kiedyś miałam 'mały wypadeczek', że nie mogłam chodzić, bo mi się kręgosłup rozjechał(ale że to MÓJ kręgosłup to wrócił do siebie:-D), i już miałam wtedy info, że ciąża może mnie wykończyć. Jak mnie wczoraj rehabilitant mój zobaczył, to się zdziwił że jeszcze chodzę :-). I muszę po porodzie przyjść żeby mi naprawił kręgosłup znowu, ponoć po drugim porodzie, to dopiero zobaczę :|
Także właśnie myślę, że kilka dni temu, co pisałam, że mnie te bóle łapią razem z plecami, to chyba jednak po prostu odzew sprzed lat :-D

Ja mam +16 i żadnej tendencji spadkowej nie odnotowano:no: a przydałoby się:tak:
Podpinam się do pytania czy wie któraś na ile kg powinnam się jeszcze przygotować:-(?

reklama
temat wagi... Ja przytyłam 10kg i zobaczymy czy się jeszcze coś podnisie. Niby nie dużo ale nogi i tak w dupe dostaja jak nie wiem... Rozstępów nie mam to żylaczki i popękane krwinki bede miała - jakaś pamiątka musi być hehe !!!

W Norwegi to już wogołe jest w ciąży wszystko normalne !!!! Nawet jak pipka swędzi to mówią że normalne - kobitka w ciązy jest podatna na atak bakteri i tyle - SŁÓW BRAK !!! I bez zagladania daje ulotke z preparatem który mam sobie kupić w aptece :baffled: - TOTALNY KOSMOS !!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry