• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć Wszystkim. Jak tam Wasze samopoczucie? Już coraz bliżej sierpień, denerwujecie się
U nas wszystko ok. Ten tydzień dość zalatany. W poniedziałek miałam wizytę u gina, we wtorek dentysta, nawet ciśnienie mi nie podskoczyło, a tego się bałam najbardziej. Wyprawka dla malutkiej skompletowana dla siebie też już wszystko mam.

reklama
akutan, niektóre dziewczyny mają powtórkę z rozrywki w III trymestrze, ale częściej chyba to oznaka zbliżającego się porodu, że organizm się oczyszcza.

AAAAA- nie strasz mnie... ja ciągle w proszku nic nie mam:/

JJ-witaj ponownie
Karolaola- mnie jak naszło wczoraj i dzisiaj to nie było zmiłuj się, dobrze, ze w domu bo zdążyłam dolecieć do porcelanki. A na pogodę nie narzekam. Nie cierpię zimy, zimna i deszczu. Kocham lato. Owszem jest mi gorąco, pocę się ale włączam wiatrak i sobie chłonę słoneczko:d

już widzę swojego jak prasuje.....

kuźwa jak mnie coś kłuje w kroczu.... masakra jak boli....
Dzisiaj mam to samo, co zrobię kilka kroków, to tak jakbym miała tam igiełki powtykane! ŁEeee co jeszcze mnie będzie boleć ? Jakby porodowy ból to było za mało:(

ja to mówie, że o moim beda mówili - tfu tfu tfu jaki brzydki, cały tato :-D
A ja o swoim, że będzie mały , głupi i do tego gej:D Mały bo długo nie nadążał za ciążą, głupi bo miał te torbielki w mózgu:( biedaczysko a gej, bo go mama będzie stroić ciągle bo dziewczynki nie dostała ;)
wink2.gif

O wadze się nie wypowiadam, nie ważę się bo nie na moje nerwy... ostatnio ważyłam +10kg i strach się bać stawać na tym diabelstwie, a czego oczy nie widzą tego sercu nie żal.

Pflaume czesc

niepokoiłyśmy się o ciebie co tam? widzę że wszystko w porządku, widze też że jesteś gotowa, a jak samopoczucie?

ja jeśli chodzi o wage to 13 kg na plusie ale dzisiaj ważyłam się i bylo całe kilo mniej czyli +12kg

Ostatnia edycja:
U mnie 12 na plusie i rośnie i rośnie. I to teraz najwięcej. Ale nic dziwnego jak wpieprzam na okrągło. A chciałam maksymalnie 12 kilo przybrać. Pozostaje tylko nadzieja że potem to szybko zrzucę. :cool: Mały waży 3140, myślałam że lekarka powie mi że już niedługo a tu się nie zanosi. Chciałabym już urodzić a czuję że pewnie przenoszę ciążę. Już nie mogę....!

reklama
mucha Ty chyba żartujesz z tymi 9 kg:no::szok::confused:

Co do tego kalkulatora to a już się nie łapię, bo moja waga już jest większa niż w 40 tyg. Ale z tego co tak obserwuję to jak ktoś przybierze więcej niż 12 kg to, że za dużo itd i że się obżera i nic nie robi tylko leży itd.

Dziewczyny macie już ubrane pościele w łóżeczkach? Bo nie wiem czy nie za szybko?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry