• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ankaa kciuki zaciśnięte, będzie dobrze, musi, umawiamy się tak : Ciebie nie odsyłają a ja rodzę we wtorek i tej wersji się trzymamy;-)

saga mój jak się urodzi później niż 2 dni po terminie to Ojca przez 8 tygodni nie zobaczy...to dopiero lipton

Ostatnia edycja:
reklama
Anulek wierzę, że chciałaś oksytocynę, to takie nie ludzkie trzymać w szpitalu jak nic w sumie się nie dzieje:-)
Sagaa ja to myślę, że mąż przyjedzie i nie będzie czasu, dzidzia czeka na tatusia do jutra:-)

Anulek wiem wiem i wspolczuje Ci dlatego nie rozczulam sie poki co nad soba bo wiem ze macie gorzej...
Maggie nie bardzo pracuje w nowej pracy 3 tygodnie wiec chyba nie fajnie by to wygladalo wszyscy sa poinformowani ze moge w kadej chwili sie rozyspac i ze bierze 2 dni okolicznosciowego a pozniej znowu do pracy i nastepne pare dni w sierpniu chyba ze beda wywolywac okolo 2 sierpnia to wtedy jak urodze pojdzie na caly tydzien bo mu sie uzbiera....

A i jeszcze LANA, no tak;-)
Jakie masz znieczulenie w końcu?
I czemu tak wcześnie do szpitala Cię biorą, aż dobę przed CC?
szuszu-kazali mi przyjśc dzień wczesniej o 8 rano bo będą mi robić wszystkie wyniki a znieczulenie nadal nie wiem jakie będę miała podobno anestezjolog ma podjąć decyzję i dowiem się dopiero w szpitalu chyba przed samą cc

Oki dziewczyny z racji ze jestem chyba mlodsza od Was to sie poslucham :P i mysle pozytwynie a anulek rodzi we wtorek :))
Sagaa tak jak pisze maggie maz nie moze wziazc urlopu na zadanie chyba w ciagu roku sa takie 3 dni "awaryjne"

Saga dlatego musimy być dobrej myśli żeby się ułożyło tak jak chcemy, jak się nie ułoży to wtedy założymy Kółko Matek Upierdliwych i będziemy się nawzajem pocieszać:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry