• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Anulek hahahahah :-) kolko matek upierdliwych chyba sie zleje;p
Anka Karolinkaz nie moze bo to praca w wojsku tam musisz o wszytslo pisac do wyzszych sfer a on wniosek juz ma w razie W tylko daty beda musili wpisac zeby wszystko bylo przepisowo;-)
WIcei co ide pochodzic po schodach mam 15 ide zejc i ejsc ok 20 razy jak dam rade a pozniej jak tesc zrobi ogien na wode kapac sie nudzi mi sie normlanie;P

dokladnie nie ide po schodach bo tesciowa sie dziwnie na mnie spojrzala a nieebde sie jej tlumaczyc poza tym brzuch sie stawia wiec nie ma co sie meczyc <lol> dobrze ze produkcja idzie Anulek ma racje urodzimy i skonczy sioe dzien dziecka:D

hej Dziewczyny!!!:)))

Ja dostałam wczoraj wiadomość od malamii06, ona udzielala się też u nas na sierpniówkach, ale jest lipcówką :) urodziła wczoraj i jest moją Idolką hihi :) nie dość, że urodziła dokładnie w 40 tygodniu, to jeszcze dokładnie w ten dzień w który chciała :)

muszę też tak myśleć, bo Mąż wyjeżdża we wtorek i wraca 10, więc do 10 muszę wytrzymać, ale jak tak patrzę na zdjęcia Waszych brzuszków, to widzę, że niektórym naprawdę się obniżyły, mój jest wysoko :) i poki co nic się nie dzieje, jest mi tylko trochę ciężko :P

pogoda jakaś porażka, też spałam dzisiaj w ciągu dnia, co to ma być, żeby w lipcu była taka pogoda?:/

Marcelina fajnie, ze wróciłaś!!!:)) ja nigdy nie odbierałam Twoich postów tak jak piszesz, jest nas tutaj tyle, że czasami jak czytam to nie pamiętam kto co pisał, a przez Twój styl pisania zawsze wiem co tam Ciebie i wszystkie zauważamy jak Ciebie nie ma!!!

coś tutaj u nas ostatnio cicho, a jak w tym tygodniu ruszymy to juz jedna za drugą bedzie rodzić :))

szuszu ja napisze tutaj, bo nie mam na razie tak czasu skoczyć na inny wątek, ale prześlicznie wyglądasz w ciąży i tych włosów to byś serio mogła troche oddać :))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry