Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mama wczoraj poleciała do polski i odpoczywam po tych dniach biegania i chodzenia. wybaczcie że nie nadrobię zaległości ale to by mi zajęło cały dzień jak nie więcej. :-( dzisiaj mam dzień leżenia a i tak nie mam siły , mała tak się wierci że masakra. a po jedzeniu to już kosmos. chyba jej smakował obiadek tatusia
ona już w brzuszku jest taka mądra ponieważ wierci się strasznie , widać to wszystko a gdy tylko tatuś włączy kamere to ona się nie rusza i ani mru mru
a gdy tylko odłoży aparat to znowu kopniaki dostaję. jutro mam wizytę u lekarza i pewnie będzie cisza. widzę że dużo czasu tutaj spędzacie ( co niektóre ) i macie jakiś taki fajny kontakt ze sobą to bardzo fajnie
otworzyłam nowy wątek https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2011-f391/sierpniowe-mamy-na-nk-52690/ ale widzę że z mojej propozycji nikt nie chcę skorzystać :-( szkoda
dobra uciekam odpoczywać :-)No i tak w ogóle, to jak Wy tak macie rodzić w tym tygodniu, to co tutaj będzie się działo? :O:O

Jutro odbieram Gbs i rodzę