• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
pogratuluj Malami A85 na pewo wytrzymasz do 10 zycze Ci tego :-)
A ja sie ciesze jak dziecko po dniu zwaly wieczor umili mi fredn z facetem ale sie ciesze D:D:D
a tak w ogole to chyba znowu zaczyna mnie mulic o to co zjadlam oddam porcelanie znowu...???:baffled:
Ankaa
papa owodzonka jutro;-)

widzę, że praca nad przyspieszeniem porodu u niektórych wreee :-D

Pisałam, że dzisiaj przyjeżdża teściowa. Zagospodarowany miałam cały dzień, dlatego milczałam. Jak dobrze, że to już za mnąąąą :-D :-D

No i tak w ogóle, to jak Wy tak macie rodzić w tym tygodniu, to co tutaj będzie się działo? :O:O

witam dziewczyny. pewnie nie liczne czytają to co piszę ale i tak mam zamiar coś tutaj naskrobać. ja dzisiaj mam dzień leniuchowania nie dość że spałam do prawie 14 ( usnęłam po 2 ) to jeszcze nic dzisiaj nie zrobiłam. obiadek dostałam pod nos :-D mama wczoraj poleciała do polski i odpoczywam po tych dniach biegania i chodzenia. wybaczcie że nie nadrobię zaległości ale to by mi zajęło cały dzień jak nie więcej. :-( dzisiaj mam dzień leżenia a i tak nie mam siły , mała tak się wierci że masakra. a po jedzeniu to już kosmos. chyba jej smakował obiadek tatusia :tak: :-D ona już w brzuszku jest taka mądra ponieważ wierci się strasznie , widać to wszystko a gdy tylko tatuś włączy kamere to ona się nie rusza i ani mru mru :-D :-D a gdy tylko odłoży aparat to znowu kopniaki dostaję. jutro mam wizytę u lekarza i pewnie będzie cisza. widzę że dużo czasu tutaj spędzacie ( co niektóre ) i macie jakiś taki fajny kontakt ze sobą to bardzo fajnie :tak: otworzyłam nowy wątek https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2011-f391/sierpniowe-mamy-na-nk-52690/ ale widzę że z mojej propozycji nikt nie chcę skorzystać :-( szkoda :zawstydzona/y: dobra uciekam odpoczywać :-)

reklama
Mucha ja też mam zamiar w tym tygodniu rodzić:-D Jutro odbieram Gbs i rodzę:-D

Beti myślę, że nie wszystkie dziewczyny chcą na forum podawać swoje dane, które są na nk bo mogą wchodzić i czytać tutaj osoby, które nie są nawet zalogowane...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry