Malgo000
Fanka BB :)
kurcze, ale produkcja od wczoraj
sagaa, Twoje posty to czytalam z wypiekami i czekalam na ten mowiacy, ze sie zaczelo! Ale nic, czkam dalej. ;-)
Ja dzisiaj czuje sie lepiej. Przejechalam sie na zakupy, potem zrobilismy grila na ogrodku, bo pierwszy raz od tygodni jest ladna pogoda. Poza tym zaczelam chodzic jak kaczka, bo brzuch mi sie obnizyl a mlody tak w szyjce grzebie, jakby tam skarbow szukal i musialam sie w koncu polozyc, bo z bolu juz nie dawalam rady.
Ide jesc nutelle ze sloika
sagaa, Twoje posty to czytalam z wypiekami i czekalam na ten mowiacy, ze sie zaczelo! Ale nic, czkam dalej. ;-)
Ja dzisiaj czuje sie lepiej. Przejechalam sie na zakupy, potem zrobilismy grila na ogrodku, bo pierwszy raz od tygodni jest ladna pogoda. Poza tym zaczelam chodzic jak kaczka, bo brzuch mi sie obnizyl a mlody tak w szyjce grzebie, jakby tam skarbow szukal i musialam sie w koncu polozyc, bo z bolu juz nie dawalam rady.

Ide jesc nutelle ze sloika

ale do jutra nie mogę urodzić bo jutro przyszła mama chrzestna Agaty urządza baby shower... już się doczekać nie mogę bo moja kuzynka kocha organizować imprezy i fajnie jej to zawsze wychodzi :-) i jeszcze fajnie bo moja przyjaciółka ma jutro urodzinki 25 -te, ukochany ma imieninki więc będzie wesoło jutro. najpierw sam babiniec a wieczorkiem z narzeczonym i z tego wszystkiego jutro na porodówce wyladuje :-) a brzuch od kilku dni boli jak na @ więc Mała może tatusiowi prezent imieninowy zrobi? :-)
Jak on moze patrzac na takiego wieloryba z nieogolonymi nogami miec takie mysli, zaczynam sie o niego martwic