mucha_nie_siada
Fanka BB :)
asiacur, nie chodzi o to że wiem wszystko, ale kazali mi odstawić bez dyskusji, mimo że nie chciałam. Bo uznali, że tak to 'nigdy' nie wyjdziemy ze szpitala. I to lekarze tak gadali - więc co miałam zrobić?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
malinowa_ zbieraj sie i jedz do szpitala, porod niebawem sie rozpocznie, a jesli to nie wody, to Cie odesla do domu. W razie czego Powodzenia i trzymam kciuki :-)No i wlasnie chyba odchodza mi wody..![]()
Siedze sobie na kanapie ogladam TV i czuje,ze cos mi cieplo pod dupa .. a przeciez nie posikalam sie bezwladnie.
Teraz siedze na kibelu bo leci i leci i pisze tu do was.. bo skurczy zero,boli zero ..a do szpitala dodzwonic sie nie mozna![]()

Masakra z ta "zagramanicą' :-) pamietaj, ze nie wolno sie seksic i musisz bardziej niz dotychczas dbac o higienę :-)karolap5 to nie takie proste tutaj ..ale juz sie dodzwonilam.Mam przywiezc probke 'wod' i jak juz dzisiaj nie bedzie sie nic dzialo tzn nie bedzie skurczy to umowia mi wizyte dopiero na jutro ..![]()