Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ok, rozumię, ale kwestia z zaszyciem mi się podobała ;-)
ja Ciebie rozumiem bo mam taki sam powód ;-)
uciekam spać!
Dobranoc kobitki!

maggie, noooooooooo ale ciacho to ja Tobie powinnam postawić! Jednak niesłusznie nabijałam się z tego urządzenia. R-E-W-E-L-A-C-J-A. Co prawda Li jak widzi to płacze (przypomina fridę), ale trwa to kilka sekund i od razu się uspokaja. Myślę, że z czasem będzie lepiej reagować (a przynajmniej mam taką nadzieję).

Ja to chyba w ogóle nie urodzę.

heheh mi tylko częściowo bo wiesz.. jednak ta część ciała może służyć też całkiem przyjemnym sprawom ehhehe :
Mam już 9 miesięcy celibatu, ale zastanawiam się czy nie przypomnieć sobie wkrótce, bo ponoć poród ułatwia :-)
Już mam zakwasy od tych skurczy...Witam się po ciężkiej nocy - znowu miałam parę godzin skurcze co 10-15 min. po to by na koniec się wyciszyły...pocieszam się, że i tak mam wciąż bliżej niż dalej do tego porodu, ale ile dni można rodzić???!!!Już mam zakwasy od tych skurczy...
Idę Was trochę podczytać czy się ktoś wczoraj nie urodził...
?