Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej rybka!
nie mam pojęcia, może wieczorki z męzami ;-) ja już dawno po kąpieli małej, karmieniu i przed chwilą prasowałam. teraz pora by coś kolację zjeść,
a jak tam końcówka ciąży?
dobranoc :-)rybka pierwsze z dwa dni po powrocie do domu były sajgonem, nie było czasu na nic, cały czas coś, ale teraz nie narzekam, jest OK, mała jest wspaniała, w nocy w miarę śpi ze dwa razy trzeba wstać. Ubiegłej nocy miałam luksus bo K wstawał :-) mam nadzieję, że i tej tak będzie bo ja to się nawstaję jak on pojedzie na 2 tygodnie do roboty.
spokojnej nocki Wam życzę :-) ja uciekam odpoczywać!
Cześć Dziewczyny!!!
Tonya ja Ciebie podziwiam, jakby mi sie pojawily jakies skurcze i zobaczylabym, ze sa regularne to wystarczylyby mi 3 regularne i na bank jestem w szpitalua Ty sobie czekasz i Ci przechodzą, no szok!!!
))
Dziewczyny a kłuje Was w szyjce? dokładnie w tym miejscu co kiedyś szuszu malowała!
ja nie wiem co to jest, czy to są skurcze czy co? ale tak boli jakby szpilki mi ktoś wbijał i mam wtedy wrażenie jakby mi się sikać chciało, masakra jak to wszystko musi boleć!